Bayram, Gebze Gençlik Merkezini inceledi!

Gebze 20.09.2017 - 13:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bayram, Gebze Gençlik Merkezini inceledi!

Beylikbağı’ndaki Gençlik Merkezi’nde inceleme yapan Genel Sekreter Bayram: "Gençlerimiz kaliteli bir ortama kavuşacak" dedi.

Beylikbağı’ndaki Gençlik Merkezi’nde inceleme yapan Genel Sekreter Bayram, “Geleceğimizin sahipleri için yatırım yapmayı sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze’nin Beylikbağı Mahallesinde yapımı süren Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunan Genel Sekreter İlhan Bayram’a, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Ihlamur ve Ulaşım Dairesi Başkanı Ayşegül Yalçınkaya da eşlik etti. İnşaatın genel durumu ve geldiği son noktada hakkında detaylı bir sunum alan Bayram, “Gençlerimiz için yatırımlarımızı attırarak sürdüreceğiz. Geleceğimizi o güzel beyinlere emanet edeceğimizin farkındayız. Bunda dolayıdır ki; çocuklarımız ve gençlerimize dönük her projemize pozitif ayrıcalık gösteriyoruz” dedi. “ÖĞRENCİLERİMİZE YAKIŞAN GÜZELLİKTE VE DONANIMDA OLACAK” Gençlik Merkezi’nin Gebze bölgesinde çok önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, projeler üzerinde değerlendirmeler de yaptı. Gençlerin rahat ve huzurlu bir ortamda eğitim-öğretim hayatlarına katkı sunmak istediklerini söyleyen Bayram, “Bu proje öğrencilerimizin gereksinim duyacakları tüm öngörüleri düşünülmüş bir çalışma olacak. Üzerinde hassasiyetle durduğumuz Gençlik Merkezimiz, öğrencilerimize yakışan güzellikte ve donanımda olacak” açıklaması yaptı. “ULAŞAMADIĞIMIZ BİR TANE GENÇ KALMAYACAK” Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra gençlik, spor ve kadınlara dönük çalışmalara hayata geçirilmesinde çok önemli görevleri olduğunu belirten Bayram, “İlçe belediyelerimizle birlikte tüm Kocaeli’de önemsediğimiz gençlik hizmetlerinin geldiği noktayı daha yukarılara çekeceğiz. Bu konuda çok net bir hedefimiz var. Kentimizde ulaşamadığımız, dokunamadığımı bir tane genç kalmamasıdır. Özellikle bu hedef doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz” diye konuştu. “GENÇLERİMİZ KALİTELİ BİR ORTAMA KAVUŞACAK” Gebze Gençlik Merkezi yaklaşık 12 bin metrekare alana yapılacağını ifade eden Bayram, Fen Laboratuvarı’nın yanı sıra katlarda yer alan dersliklerden spor salonlarına, Akademi Lise olarak kullanılacak diğer katlarda da internet sınıfı, satranç odası, kütüphane, divanhane, teras, kafeterya ve 380 kişilik tiyatro salonunun da olacağını belirtti. Gençlik merkezinde en küçük ihtiyacın bile düşünüldüğünü de vurgulayan Bayram, “Gebze bölgemizdeki gençlerimiz huzurlu ve kaliteli bir ortamda eğitim-öğretim hayatlarına katkı noktasında yeni hizmetler alacak. Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza ve sosyal belediyecilik noktasında her bireye ulaşmak için tüm ekibimizle çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı.
Beylikbağı’ndaki Gençlik Merkezi’nde inceleme yapan Genel Sekreter Bayram: "Gençlerimiz kaliteli bir ortama kavuşacak" dedi.

Beylikbağı’ndaki Gençlik Merkezi’nde inceleme yapan Genel Sekreter Bayram, “Geleceğimizin sahipleri için yatırım yapmayı sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze’nin Beylikbağı Mahallesinde yapımı süren Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunan Genel Sekreter İlhan Bayram’a, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Ihlamur ve Ulaşım Dairesi Başkanı Ayşegül Yalçınkaya da eşlik etti. İnşaatın genel durumu ve geldiği son noktada hakkında detaylı bir sunum alan Bayram, “Gençlerimiz için yatırımlarımızı attırarak sürdüreceğiz. Geleceğimizi o güzel beyinlere emanet edeceğimizin farkındayız. Bunda dolayıdır ki; çocuklarımız ve gençlerimize dönük her projemize pozitif ayrıcalık gösteriyoruz” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZE YAKIŞAN GÜZELLİKTE VE DONANIMDA OLACAK”

Gençlik Merkezi’nin Gebze bölgesinde çok önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, projeler üzerinde değerlendirmeler de yaptı. Gençlerin rahat ve huzurlu bir ortamda eğitim-öğretim hayatlarına katkı sunmak istediklerini söyleyen Bayram, “Bu proje öğrencilerimizin gereksinim duyacakları tüm öngörüleri düşünülmüş bir çalışma olacak. Üzerinde hassasiyetle durduğumuz Gençlik Merkezimiz, öğrencilerimize yakışan güzellikte ve donanımda olacak” açıklaması yaptı.

“ULAŞAMADIĞIMIZ BİR TANE GENÇ KALMAYACAK”

Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra gençlik, spor ve kadınlara dönük çalışmalara hayata geçirilmesinde çok önemli görevleri olduğunu belirten Bayram, “İlçe belediyelerimizle birlikte tüm Kocaeli’de önemsediğimiz gençlik hizmetlerinin geldiği noktayı daha yukarılara çekeceğiz. Bu konuda çok net bir hedefimiz var. Kentimizde ulaşamadığımız, dokunamadığımı bir tane genç kalmamasıdır. Özellikle bu hedef doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz” diye konuştu.

“GENÇLERİMİZ KALİTELİ BİR ORTAMA KAVUŞACAK”

Gebze Gençlik Merkezi yaklaşık 12 bin metrekare alana yapılacağını ifade eden Bayram, Fen Laboratuvarı’nın yanı sıra katlarda yer alan dersliklerden spor salonlarına, Akademi Lise olarak kullanılacak diğer katlarda da internet sınıfı, satranç odası, kütüphane, divanhane, teras, kafeterya ve 380 kişilik tiyatro salonunun da olacağını belirtti. Gençlik merkezinde en küçük ihtiyacın bile düşünüldüğünü de vurgulayan Bayram, “Gebze bölgemizdeki gençlerimiz huzurlu ve kaliteli bir ortamda eğitim-öğretim hayatlarına katkı noktasında yeni hizmetler alacak. Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza ve sosyal belediyecilik noktasında her bireye ulaşmak için tüm ekibimizle çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.