GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Bayramda emniyet ziyareti

Dilovası 25.05.2020 - 12:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bayramda emniyet ziyareti

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve beraberindeki ekibi, görevi başında olan emniyet güçlerini ziyaret etti. Desteklerini her daim sürdüreceklerini belirten AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, “bayram gününde görevleri başında olan emniyet güçlerimizi ziyaret ettik. Huzur ve güvenliğimizi sağlayan emniyet güçlerimize ne kadar teşekkür etsek az” dedi.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve beraberindeki ekibi, görevi başında olan emniyet güçlerini ziyaret etti.

Desteklerini her daim sürdüreceklerini belirten AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, “bayram gününde görevleri başında olan emniyet güçlerimizi ziyaret ettik. Huzur ve güvenliğimizi sağlayan emniyet güçlerimize ne kadar teşekkür etsek az” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.