GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Bayramda ulaşım 4 gün ücretsiz

Kocaeli 23.06.2017 - 09:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bayramda ulaşım 4 gün ücretsiz

Büyükşehir, Ramazan Bayramı ve arifesi süresince deniz ve kara ulaşımında ücretsiz hizmet verecek.

Büyükşehir, Ramazan Bayramı ve arifesi süresince deniz ve kara ulaşımında ücretsiz hizmet verecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların dost ve akrabalarıyla bir araya gelebilmelerini sağlamak amacıyla Ramazan Bayramı arifesi ile birlikte 4 boyunca (24, 25, 26, 27 Haziran tarihlerinde) ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Ek olarak Tramvay seferleri de 15 Temmuz’a kadar ücretsiz olmaya devam edecek. ARİFE VE BAYRAM GÜNLERİNDE Büyükşehir Belediyesi her sene olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı’nda ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Deniz ve kara ulaşım araçlarının dahil olduğu hizmet Ramazan Bayramı günleri ve arifesi olmak üzere 4 gün boyunca sürecek. Sadece Hat 200 ve 250 ücretli olacak. Vatandaşlar bu sayede hem bayram ziyaretleri, hem de diğer ihtiyaçlarını sorunsuz bir şekilde karşılayacak. 200-250 NUMARALI HATLAR Büyükşehir Belediyesi’ne ait 200 numaralı İzmit-(Kartepe)-Gebze-Tuzla-Pendik-Kartal Metro hattı ile 250 Otogar-Sabiha Gökçen ve 250C Körfez-Derince-İzmit Cengiz Topel hattı yine aynı ücret tarifesi ile ulaşım hizmetine devam edecek.
Büyükşehir, Ramazan Bayramı ve arifesi süresince deniz ve kara ulaşımında ücretsiz hizmet verecek.

Büyükşehir, Ramazan Bayramı ve arifesi süresince deniz ve kara ulaşımında ücretsiz hizmet verecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların dost ve akrabalarıyla bir araya gelebilmelerini sağlamak amacıyla Ramazan Bayramı arifesi ile birlikte 4 boyunca (24, 25, 26, 27 Haziran tarihlerinde) ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Ek olarak Tramvay seferleri de 15 Temmuz’a kadar ücretsiz olmaya devam edecek.

ARİFE VE BAYRAM GÜNLERİNDE

Büyükşehir Belediyesi her sene olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı’nda ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Deniz ve kara ulaşım araçlarının dahil olduğu hizmet Ramazan Bayramı günleri ve arifesi olmak üzere 4 gün boyunca sürecek. Sadece Hat 200 ve 250 ücretli olacak. Vatandaşlar bu sayede hem bayram ziyaretleri, hem de diğer ihtiyaçlarını sorunsuz bir şekilde karşılayacak.

200-250 NUMARALI HATLAR

Büyükşehir Belediyesi’ne ait 200 numaralı İzmit-(Kartepe)-Gebze-Tuzla-Pendik-Kartal Metro hattı ile 250 Otogar-Sabiha Gökçen ve 250C Körfez-Derince-İzmit Cengiz Topel hattı yine aynı ücret tarifesi ile ulaşım hizmetine devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.