Bayramın adresi: Bayramoğlu Ada

Darıca 06.06.2018 - 13:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bayramın adresi: Bayramoğlu Ada

BAYRAMOĞLU ADA YAZA BOMBA GİBİ GİRECEK!

Sadece Darıca’nın değil, ülkemizin turizmdeki gözbebeği olarak bilinen Bayramoğlu, yaza bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Sosyal, kültürel, sportif ve eğlence aktivitelerindeki etkinliğiyle adından sıkça söz ettiren Bayramoğlu Ada, Ramazan Bayramı’nda aşk şarkılarının ünlü söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan’la coşacak. BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ SAHNE ALACAK Şiir ve şarkı sözü yazarlığında binlerce eseri bulunan, Türkiye’nin dört bir yerinde konserler veren Şair ve Yorumcu Ahmet Selçuk İlkan, hafızalara kazınan unutulmaz eserlerini Bayramoğlu Ada sakinleri için seslendirecek. Usta sanatçı Ahmet Selçuk İlkan’ın Ramazan Bayramı’nın ikinci günü olan 16 Haziran Cumartesi günü sahne alacağını müjdeleyen Bayramoğlu Ada Bakım ve İdare A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Metin İnan, tüm Bayramoğlu Ada sakinlerini geceye davet etti.  
BAYRAMOĞLU ADA YAZA BOMBA GİBİ GİRECEK!

Sadece Darıca’nın değil, ülkemizin turizmdeki gözbebeği olarak bilinen Bayramoğlu, yaza bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Sosyal, kültürel, sportif ve eğlence aktivitelerindeki etkinliğiyle adından sıkça söz ettiren Bayramoğlu Ada, Ramazan Bayramı’nda aşk şarkılarının ünlü söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan’la coşacak.

BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ SAHNE ALACAK

Şiir ve şarkı sözü yazarlığında binlerce eseri bulunan, Türkiye’nin dört bir yerinde konserler veren Şair ve Yorumcu Ahmet Selçuk İlkan, hafızalara kazınan unutulmaz eserlerini Bayramoğlu Ada sakinleri için seslendirecek. Usta sanatçı Ahmet Selçuk İlkan’ın Ramazan Bayramı’nın ikinci günü olan 16 Haziran Cumartesi günü sahne alacağını müjdeleyen Bayramoğlu Ada Bakım ve İdare A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Metin İnan, tüm Bayramoğlu Ada sakinlerini geceye davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.