Bayramoğlu’nda 3.İnan dönemi

Spor 29.05.2016 - 16:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bayramoğlu’nda 3.İnan dönemi

Başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana Bayramoğlu’nda fark yaratan çalışmalara imza atan Metin İnan, tek aday olarak girdiği Genel Kurul Toplantısı’nda güven tazeleyerek 3.dönemine start verdi.

Bayramoğlu Sahil Mahallesi İmar İdare ve Bakım İşleri A.Ş’de 3.Metin İnan dönemi resmen başladı. İki dönemdir Bayramoğlu’na yaptığı çalışmalarla fark yaratan İnan, tek aday olarak girdiği Genel Kurul Toplantısı’nda bir kez daha başkan seçilerek güven tazeledi. Bayramoğlu İdare Binası’nda gerçekleşen kongreye, mevcut yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Bayramoğlu sakinleri yoğun ilgi gösterdiler. DİVAN BAŞKANI HATTATOĞLU Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Bayramoğlu Sahil Mahallesi Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, divan heyetinin katip başkanlığını Mustafa Hattatoğlu yaparken, katip üyeliklerini Muhammet Ali Özdağ, Ahmet Hikmet Ayhan ve Esra Türk yaptı. BAYRAMOĞLU’NDA İNAN FARKI Başkanlığa seçildiği günden bu yana ortaya koyduğu projeler ve örnek yönetim şekliyle Bayramoğlu’nda çığır açan Başkan İnan, yeni dönemde de Bayramoğlu için ellerinden gelen tüm fedakarlığı göstereceklerini belirterek, kendisine destek veren tüm delegelere teşekkür etti. BAYRAMOĞLU SAHİL MAHALLESİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ Başkan: Metin İnan Başkan vekilleri: Ali Celep, Filiz Elif Akgün Üyeler: Ali Esat Tansev, Hıdır Güler, Ahmet Levend Otsukarcı, Ender Kamber
Başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana Bayramoğlu’nda fark yaratan çalışmalara imza atan Metin İnan, tek aday olarak girdiği Genel Kurul Toplantısı’nda güven tazeleyerek 3.dönemine start verdi.

Bayramoğlu Sahil Mahallesi İmar İdare ve Bakım İşleri A.Ş’de 3.Metin İnan dönemi resmen başladı. İki dönemdir Bayramoğlu’na yaptığı çalışmalarla fark yaratan İnan, tek aday olarak girdiği Genel Kurul Toplantısı’nda bir kez daha başkan seçilerek güven tazeledi. Bayramoğlu İdare Binası’nda gerçekleşen kongreye, mevcut yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Bayramoğlu sakinleri yoğun ilgi gösterdiler.

DİVAN BAŞKANI HATTATOĞLU

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Bayramoğlu Sahil Mahallesi Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, divan heyetinin katip başkanlığını Mustafa Hattatoğlu yaparken, katip üyeliklerini Muhammet Ali Özdağ, Ahmet Hikmet Ayhan ve Esra Türk yaptı.

BAYRAMOĞLU’NDA İNAN FARKI

Başkanlığa seçildiği günden bu yana ortaya koyduğu projeler ve örnek yönetim şekliyle Bayramoğlu’nda çığır açan Başkan İnan, yeni dönemde de Bayramoğlu için ellerinden gelen tüm fedakarlığı göstereceklerini belirterek, kendisine destek veren tüm delegelere teşekkür etti.

BAYRAMOĞLU SAHİL MAHALLESİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Başkan: Metin İnan

Başkan vekilleri: Ali Celep, Filiz Elif Akgün

Üyeler: Ali Esat Tansev, Hıdır Güler, Ahmet Levend Otsukarcı, Ender Kamber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.