Bayramoğlu Park İstiyor

Darıca 23.02.2018 - 11:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bayramoğlu Park İstiyor

Darıca’nın turizmle özdeşmiş, o cazibe merkezi vizyonunu tekrar elde etmek üzere başta Darıca Kaymakamlığı ve diğer ilçe idarecilerin projeler geliştirmeye çalıştığı Bayramoğlu Mahallesi Sakinleri gerek çocukların eğlenerek vakit geçirebileceği gerekse büyüklerin spor yapacağı bir park talebinde bulundular. Özellikle mahallenin en önemli turizm noktası olan Bayramoğlu Ada Mevkii’nde tek bir çocuk parkı ve spor alanının olmamasını dile getiren Bayramoğlu Sakinleri, “Daha önce konuyu belediye başkan yardımcımızla görüşmüştük. Bize, ‘Park yapmak sorun değil ancak park alanı noktasında bir sıkıntı var. Bu alanı tespit ettiğimiz an parkı hayata geçireceğiz.’ Demişlerdi. Bizler bu park alanı noktasında birkaç yer tespit ettik. Burada da yaşayan bir çok çocuk var. Spor yapmak isteyen insanlar var. Darıca’nın bir çok mahallesinde bu parklar yapıldı ve gerçekten çok güzel oldu. Çocuklar eğlenirken aileleri spor yapıyor. Ancak Bayramoğlu ve özellikle Ada bölgesi sakinleri olarak biz bu güzellikten mahrumuz. ”dedi. Haber: Adnan Ayvaz

Darıca’nın turizmle özdeşmiş, o cazibe merkezi vizyonunu tekrar elde etmek üzere başta Darıca Kaymakamlığı ve diğer ilçe idarecilerin projeler geliştirmeye çalıştığı Bayramoğlu Mahallesi Sakinleri gerek çocukların eğlenerek vakit geçirebileceği gerekse büyüklerin spor yapacağı bir park talebinde bulundular. Özellikle mahallenin en önemli turizm noktası olan Bayramoğlu Ada Mevkii’nde tek bir çocuk parkı ve spor alanının olmamasını dile getiren Bayramoğlu Sakinleri, “Daha önce konuyu belediye başkan yardımcımızla görüşmüştük. Bize, ‘Park yapmak sorun değil ancak park alanı noktasında bir sıkıntı var. Bu alanı tespit ettiğimiz an parkı hayata geçireceğiz.’ Demişlerdi. Bizler bu park alanı noktasında birkaç yer tespit ettik. Burada da yaşayan bir çok çocuk var. Spor yapmak isteyen insanlar var. Darıca’nın bir çok mahallesinde bu parklar yapıldı ve gerçekten çok güzel oldu. Çocuklar eğlenirken aileleri spor yapıyor. Ancak Bayramoğlu ve özellikle Ada bölgesi sakinleri olarak biz bu güzellikten mahrumuz. ”dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.