19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BBP ÇAYIROVA'DA İSTİFA DEPREMİ!

Çayırova 10.04.2017 - 12:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BBP ÇAYIROVA'DA İSTİFA DEPREMİ!

BBP Kocaeli İl Teşkilatı'nda genel merkez kararıyla il başkanlığı görevinden alınan Şeref Gönenli, yerine Serhat Duyar atanmıştı. BBP'de deprem etkisi yaratan bu kararın üzerine teşkilat adeta ikiye ayrıldı. Öyle ki ilçelerden art arda toplu istifa kararları alındı. BBP Çayırova, Başiskele, Gölcük ve Teşkilat Başkanları toplu istifalarını duyurdu.

KIYICI: BBP’DE GÖRÜŞ AYRILIKLARI MEVCUT BBP Çayırova İlçe Başkanı Ümit Kıyıcı tarafından yapılan yazılı açıklamasa İl Başkanlığına atanan Serhat Duyar’a sert tepki gösterdiler. İşte yapılan yazılı basın açıklaması;  “1984 yılından beri tanıdığım ve 1995 yılından beri birlikte siyaset yaptığım Rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun bizlere miras olarak bıraktığı Büyük Birlik Partimizin, mevcut Genel Başkanı, Genel Merkez Yöneticileri ve sair idarecileri ile iyi yönetilmediği, teşkilatlarda birlik ve beraberliğin sağlanamadığı aşikardır. Parti içindeki gerginliklerin ve ayrılıkların sürekli arttığı bir dönemde Serhat Duyar gibi bir şahsın Kocaeli İl Başkanı yapılması teşkilatlarımızı iyice birbirine düşürmüştür. Ancak gördüğüm kadarıyla Serhat Duyar isimli şahsa ciddi tepkiler olduğu ve gelmesi ile birlikte istifaların da ortaya çıkması bizlerinde haklı duygular taşıdığını göstermektedir. Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin tüm tavsiye ve uyarılara rağmen Serhat Duyar’ı kısa dönemli siyasi hesaplar uğruna Kocaeli’nin başına getirmesi bizleri derinden üzmüştür. Bu durumda, Kocaeli’de, BBP’nin çatısı altında siyaset yapmanın bir anlamı kalmamıştır. Bu nedenle Büyük Birlik Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı olarak görevimizden istifa ediyoruz” sözlerine yer verildi.    
BBP Kocaeli İl Teşkilatı'nda genel merkez kararıyla il başkanlığı görevinden alınan Şeref Gönenli, yerine Serhat Duyar atanmıştı. BBP'de deprem etkisi yaratan bu kararın üzerine teşkilat adeta ikiye ayrıldı. Öyle ki ilçelerden art arda toplu istifa kararları alındı. BBP Çayırova, Başiskele, Gölcük ve Teşkilat Başkanları toplu istifalarını duyurdu.

KIYICI: BBP’DE GÖRÜŞ AYRILIKLARI MEVCUT

BBP Çayırova İlçe Başkanı Ümit Kıyıcı tarafından yapılan yazılı açıklamasa İl Başkanlığına atanan Serhat Duyar’a sert tepki gösterdiler. İşte yapılan yazılı basın açıklaması;  “1984 yılından beri tanıdığım ve 1995 yılından beri birlikte siyaset yaptığım Rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun bizlere miras olarak bıraktığı Büyük Birlik Partimizin, mevcut Genel Başkanı, Genel Merkez Yöneticileri ve sair idarecileri ile iyi yönetilmediği, teşkilatlarda birlik ve beraberliğin sağlanamadığı aşikardır. Parti içindeki gerginliklerin ve ayrılıkların sürekli arttığı bir dönemde Serhat Duyar gibi bir şahsın Kocaeli İl Başkanı yapılması teşkilatlarımızı iyice birbirine düşürmüştür. Ancak gördüğüm kadarıyla Serhat Duyar isimli şahsa ciddi tepkiler olduğu ve gelmesi ile birlikte istifaların da ortaya çıkması bizlerinde haklı duygular taşıdığını göstermektedir. Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin tüm tavsiye ve uyarılara rağmen Serhat Duyar’ı kısa dönemli siyasi hesaplar uğruna Kocaeli’nin başına getirmesi bizleri derinden üzmüştür. Bu durumda, Kocaeli’de, BBP’nin çatısı altında siyaset yapmanın bir anlamı kalmamıştır. Bu nedenle Büyük Birlik Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı olarak görevimizden istifa ediyoruz” sözlerine yer verildi.


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.