BBP Çayırova'da Şahin yetki belgesini aldı

Çayırova 14.08.2017 - 09:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BBP Çayırova'da Şahin yetki belgesini aldı

Nisan ayında BBP Çayırova İlçe Başkanlığı’na atanan Elvan Şahin yetki belgesini aldı. Şahin 2019 seçimlerine Çayırova’yı en iyi şekilde hazırlamak için çalışacağını ifade etti Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Serhat Duyar’ın geçtiğimiz Nisan ayında Çayırova ilçe teşkilatına atama yaptığı Elvan Şahin, önceki gün BBP İl Binasında düzenlenen törenle yetki belgesini aldı. Son dönemde büyük bir ivme yakaladıklarını ve bu enerji ile 2019 seçimlerine güçlü bir şekilde girmek istediklerini ifade eden BBP İl Başkanı Serhat Duyar, “Elvan Şahin Çayırova’da güvendiğimiz isimlerden bir tanesi. 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde belediye başkan adayımızdı. 2011 genel seçimlerinde de milletvekili adayımızdı. İnanıyoruz ki Çayırova’da bizi yine en iyi şekilde temsil etmeye devam edecek” dedi. Yetki belgesini alan Elvan Şahin’de “İl başkanımız ve genel merkezimizin bu teveccühüne layık olmaya çalışacağız. İl başkanımızın yapmış olduğu çalışmalar bizi onurlandırıyor. Biz de ilçelerde kendisi gibi çalışıp, teşkilatlanmamızı en kısa sürede tamamlayacağız. İnşallah 2019 seçimlerinde de partimizi Çayırova ilçemizde en iyi yerlere taşıyacağız” ifadelerine yer verdi. 1970 Kırşehir doğumlu olan Elvan Şahin, Kocaeli Çayırova Anadolu Spor Kulübü Cirit ve Binicilik Yöneticisi.  Şahin evli ve üç çocuk babası.

Nisan ayında BBP Çayırova İlçe Başkanlığı’na atanan Elvan Şahin yetki belgesini aldı. Şahin 2019 seçimlerine Çayırova’yı en iyi şekilde hazırlamak için çalışacağını ifade etti

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Serhat Duyar’ın geçtiğimiz Nisan ayında Çayırova ilçe teşkilatına atama yaptığı Elvan Şahin, önceki gün BBP İl Binasında düzenlenen törenle yetki belgesini aldı. Son dönemde büyük bir ivme yakaladıklarını ve bu enerji ile 2019 seçimlerine güçlü bir şekilde girmek istediklerini ifade eden BBP İl Başkanı Serhat Duyar, “Elvan Şahin Çayırova’da güvendiğimiz isimlerden bir tanesi. 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde belediye başkan adayımızdı. 2011 genel seçimlerinde de milletvekili adayımızdı. İnanıyoruz ki Çayırova’da bizi yine en iyi şekilde temsil etmeye devam edecek” dedi. Yetki belgesini alan Elvan Şahin’de “İl başkanımız ve genel merkezimizin bu teveccühüne layık olmaya çalışacağız. İl başkanımızın yapmış olduğu çalışmalar bizi onurlandırıyor. Biz de ilçelerde kendisi gibi çalışıp, teşkilatlanmamızı en kısa sürede tamamlayacağız. İnşallah 2019 seçimlerinde de partimizi Çayırova ilçemizde en iyi yerlere taşıyacağız” ifadelerine yer verdi. 1970 Kırşehir doğumlu olan Elvan Şahin, Kocaeli Çayırova Anadolu Spor Kulübü Cirit ve Binicilik Yöneticisi.  Şahin evli ve üç çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.