BBP Çayırova'ya Elvan atandı!

Çayırova 13.04.2017 - 12:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BBP Çayırova'ya Elvan atandı!

Geçtiğimiz günlerde İl Başkanının değişmesi üzerine ikiye ayrılan BBP Kocaeli teşkilatlarında ardı ardına istifalar gelmişti. İstifaların ardından yeniden ilçe başkanlarını atamaya başlayan İl Başkanı Serhat Duyar, Çayırova’ya Şahin Elvan’ı atadı. Geçtiğimiz günlerde İl Başkanının değişmesi üzerine istifa eden Ümit Kıyıcı’nın yerine Şahin Elvan atandı. Kocaeli Çayırova Anadolu Spor Kulübü Cirit ve Binicilik Yöneticisi, 1970 Kırşehir doğumlu evli ve üç çocuk babası olan Elvan Şahin, 2009 yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı olmuştu. Şahin, yerel seçimler sonra ise BBP Çayırova İlçe Başkanı olarak görev yürütmüştü. 2011 Genel Seçimlerinde Büyük Birlik Partisi'nden Kocaeli Milletvekili Adayı olan Elvan Şahin bugün itibariyle BBP Çayırova İlçe Başkanı olarak tekrardan göreve geldi.

Geçtiğimiz günlerde İl Başkanının değişmesi üzerine ikiye ayrılan BBP Kocaeli teşkilatlarında ardı ardına istifalar gelmişti. İstifaların ardından yeniden ilçe başkanlarını atamaya başlayan İl Başkanı Serhat Duyar, Çayırova’ya Şahin Elvan’ı atadı.

Geçtiğimiz günlerde İl Başkanının değişmesi üzerine istifa eden Ümit Kıyıcı’nın yerine Şahin Elvan atandı. Kocaeli Çayırova Anadolu Spor Kulübü Cirit ve Binicilik Yöneticisi, 1970 Kırşehir doğumlu evli ve üç çocuk babası olan Elvan Şahin, 2009 yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı olmuştu. Şahin, yerel seçimler sonra ise BBP Çayırova İlçe Başkanı olarak görev yürütmüştü. 2011 Genel Seçimlerinde Büyük Birlik Partisi'nden Kocaeli Milletvekili Adayı olan Elvan Şahin bugün itibariyle BBP Çayırova İlçe Başkanı olarak tekrardan göreve geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.