19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BBP’den CHP’ye ziyaret

Kocaeli 10.10.2017 - 13:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BBP’den CHP’ye ziyaret

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı il binasında ziyaret ederek 15 Ekim Pazar günü BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de katılımıyla gerçekleşecek olan BBP İl kongresine davet etti.

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı il binasında ziyaret ederek 15 Ekim Pazar günü BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de katılımıyla gerçekleşecek olan  BBP İl kongresine davet etti. SİZLERİ DE ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ BBP İl Başkanı Serhat Duyar CHP İl Başkanı  Av. Cengiz Sarıbay’ı il binasında ziyaret etti. Sarıbay’ı 15 Ekim Pazar günü  gerçekleştirilecek BBP İl kongresine davet eden Duyar, “Geçtiğimiz günlerde böbreklerinizden rahatsızlık yaşadınız çok geçmiş olsun. Pazar günü İl kongremiz gerçekleşecek. İzmit’te salon bulamadığımız için Körfez’de yapılacak. Sizleri de orada görmekten mutluluk duyarım. İl başkanlarını teker teker ziyaret ederek kongreye davet ediyorum.   AKP, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’yi ziyaret edeceğim” dedi. Ziyarette CHP İl yöneticileri Bilgi Dehmen ve Sabriye Şahin de yer aldı. MEMLEKET MESELELERİ KONUŞULUYOR Sayın Duyar nezaketini ve zarafetini burada da gösterdi diyen CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Nezaketinden ve zarafetinden dolayı teşekkür ederim.  İl başkanları toplantısında da önerileriniz gayet olumlu. Toplantılarda parti gözetmeksizin memleket meselelerini konuşuyoruz. Herkes fikrini rahatlıkla söyleyebiliyor. Ayrıca son toplantıya katılamadığım için üzgünüm. Biraz rahatsızlandım. Sizler daha gençsiniz. Politikada illa bir yere gelmek önemli değil, önemli olan geride hoş bir seda bırakmak. Bizler tabi eleştiriler yapacağız ama eleştirilerin de bir kalitesi olması gerekiyor. Bütün il başkanlarının hepsi sevecendir” ifadelerini kullandı.  
Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı il binasında ziyaret ederek 15 Ekim Pazar günü BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de katılımıyla gerçekleşecek olan BBP İl kongresine davet etti.

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı il binasında ziyaret ederek 15 Ekim Pazar günü BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de katılımıyla gerçekleşecek olan  BBP İl kongresine davet etti.

SİZLERİ DE ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ

BBP İl Başkanı Serhat Duyar CHP İl Başkanı  Av. Cengiz Sarıbay’ı il binasında ziyaret etti. Sarıbay’ı 15 Ekim Pazar günü  gerçekleştirilecek BBP İl kongresine davet eden Duyar, “Geçtiğimiz günlerde böbreklerinizden rahatsızlık yaşadınız çok geçmiş olsun. Pazar günü İl kongremiz gerçekleşecek. İzmit’te salon bulamadığımız için Körfez’de yapılacak. Sizleri de orada görmekten mutluluk duyarım. İl başkanlarını teker teker ziyaret ederek kongreye davet ediyorum.   AKP, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’yi ziyaret edeceğim” dedi. Ziyarette CHP İl yöneticileri Bilgi Dehmen ve Sabriye Şahin de yer aldı.

MEMLEKET MESELELERİ KONUŞULUYOR

Sayın Duyar nezaketini ve zarafetini burada da gösterdi diyen CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Nezaketinden ve zarafetinden dolayı teşekkür ederim.  İl başkanları toplantısında da önerileriniz gayet olumlu. Toplantılarda parti gözetmeksizin memleket meselelerini konuşuyoruz. Herkes fikrini rahatlıkla söyleyebiliyor. Ayrıca son toplantıya katılamadığım için üzgünüm. Biraz rahatsızlandım. Sizler daha gençsiniz. Politikada illa bir yere gelmek önemli değil, önemli olan geride hoş bir seda bırakmak. Bizler tabi eleştiriler yapacağız ama eleştirilerin de bir kalitesi olması gerekiyor. Bütün il başkanlarının hepsi sevecendir” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.