19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BBP’den kongre daveti!

Kocaeli 11.10.2017 - 12:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BBP’den kongre daveti!

BBP İl Başkanı Serhat Duyar, 15 Ekim Pazar Günü gerçekleşecek olan ve tekrar aday olacağı il kongresi davetiyelerini siyasi partilere dağıtmaya başladı.

BBP İl Başkanı Serhat Duyar, 15 Ekim Pazar Günü gerçekleşecek olan ve tekrar aday olacağı il kongresi davetiyelerini siyasi partilere dağıtmaya başladı. Duyar DSP ve MHP’yi ziyaret ederek davetiye bıraktı ve başka il başkanları olmak üzere tüm partilileri 15 Ekim Pazar Günü saat 14.00’da Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan kongreye davet etti. İlk olarak DSP İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Duyar davetiyeyi İl Başkanı Halim Dedeoğlu’na vererek, “Son il başkanları toplantısı neticesinde ilimizde 3’üncü bir üniversite kazandırılması noktasında önemli adımlar attık. Kongreden sonra teşkilatlarımızı gözden geçirerek yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklarımızı gerçekleştireceğiz” dedi. 7 İL BAŞKANI GELECEK Duyar daha sonra MHP’ye gitti. Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bu ayki ev sahibi ben olmam babıyla benim organizasyonumla Pazar günü il başkanımızla telefonla diyalog kurarak uygun bir saatte 7 il başkanı kongreye katılıp hayırlı olsun ziyaretlerimiz sunup ayrılacağız” dedi. VİZE RESTLEŞMESİ TEZGAH DSP İl Başkanı Dedeoğlu ise kongreye katılım sağlayacaklarını söyleyerek, “Kongreniz partinize ve ülkemize hayırlı olsun. Ben İl Başkanları birlikteliğinden memnunum. Devam etmesinden yanayım. Kocaelispor’un borçlarının temizlenmesinde 7 il başkanının katkısı var. Üniversite ile ilgili de sizlerin desteği var. Bu proje gerçekleşirse bu kente fayda sağlamış olacağız” dedi. Ülke gündemini de değerlendiren Dedeoğlu, “Vize restleşmesi olayını çok samimi bulmuyorum. Dış politikanın kritik noktaya geldiğinde, ilişkiler çok iyi giderken birden bire böyle bir noktaya gelmesi ABD’nin tavrı, bizim de misilleme yapıyor olmamız samimi gelmiyor. Mecliste müftülere nikah hakkı verilmesi apar topar geçti. Gözler başka noktalara çevrilmişken atı alan Üsküdar’ı geçiyor. Birileri de köşeyi dönüyor Döviz ve altın fırlıyor. Bunların tezgah, emperyalist güçlerin oynadığı oyun olarak görüyorum” dedi. 
BBP İl Başkanı Serhat Duyar, 15 Ekim Pazar Günü gerçekleşecek olan ve tekrar aday olacağı il kongresi davetiyelerini siyasi partilere dağıtmaya başladı.

BBP İl Başkanı Serhat Duyar, 15 Ekim Pazar Günü gerçekleşecek olan ve tekrar aday olacağı il kongresi davetiyelerini siyasi partilere dağıtmaya başladı. Duyar DSP ve MHP’yi ziyaret ederek davetiye bıraktı ve başka il başkanları olmak üzere tüm partilileri 15 Ekim Pazar Günü saat 14.00’da Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan kongreye davet etti. İlk olarak DSP İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Duyar davetiyeyi İl Başkanı Halim Dedeoğlu’na vererek, “Son il başkanları toplantısı neticesinde ilimizde 3’üncü bir üniversite kazandırılması noktasında önemli adımlar attık. Kongreden sonra teşkilatlarımızı gözden geçirerek yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

7 İL BAŞKANI GELECEK

Duyar daha sonra MHP’ye gitti. Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bu ayki ev sahibi ben olmam babıyla benim organizasyonumla Pazar günü il başkanımızla telefonla diyalog kurarak uygun bir saatte 7 il başkanı kongreye katılıp hayırlı olsun ziyaretlerimiz sunup ayrılacağız” dedi.

VİZE RESTLEŞMESİ TEZGAH

DSP İl Başkanı Dedeoğlu ise kongreye katılım sağlayacaklarını söyleyerek, “Kongreniz partinize ve ülkemize hayırlı olsun. Ben İl Başkanları birlikteliğinden memnunum. Devam etmesinden yanayım. Kocaelispor’un borçlarının temizlenmesinde 7 il başkanının katkısı var. Üniversite ile ilgili de sizlerin desteği var. Bu proje gerçekleşirse bu kente fayda sağlamış olacağız” dedi. Ülke gündemini de değerlendiren Dedeoğlu, “Vize restleşmesi olayını çok samimi bulmuyorum. Dış politikanın kritik noktaya geldiğinde, ilişkiler çok iyi giderken birden bire böyle bir noktaya gelmesi ABD’nin tavrı, bizim de misilleme yapıyor olmamız samimi gelmiyor. Mecliste müftülere nikah hakkı verilmesi apar topar geçti. Gözler başka noktalara çevrilmişken atı alan Üsküdar’ı geçiyor. Birileri de köşeyi dönüyor Döviz ve altın fırlıyor. Bunların tezgah, emperyalist güçlerin oynadığı oyun olarak görüyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.