19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BBP’li Kaya’dan yetkililere ‘Korona’ teşekkürü!

Siyaset 15.04.2020 - 16:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

BBP’li Kaya’dan yetkililere ‘Korona’ teşekkürü!

Büyük Birlik Partisi il başkanı Remzi Kayadan açıklama var. Kaya korona virüs ile ilgili açıklama yaparken salgının duyulmaya başladığı ilk günlerden itibaren alınması gereken hemen hemen her önlemi ve çalışmaları yaparak coronavirüs'e maruz kalmış birçok gelişmiş ülkelere nazaran daha az etkilenmemize ve yine Rabbim'in izni ile daha az kayıp vermemize vesile olduklarına yürekten inandığım ve takdir ettiğim” dedi. YETKİLİLERE TEŞEKKÜR EDERİM Kaya açıklamasında  “Başta sağlık bakanımız olmak üzere sağlık çalışanlarımıza, emniyet güçlerimize, duyarlı halkımıza ve ilimizde başta Büyük Şehir belediyemiz olmak üzere olağanüstü gayret gösteren tüm ilçe belediye başkan ve çalışanlarına ve özellikle bu zor günlerde çalışma ve gayretlerinin yanında bizzat arayarak hem şahsımı hem partili arkadaşlarımızı ve halkımız ile alakalı sıkıntı olup olmadığını, varsa gördüğümüz aksaklıkları kendilerine iletmemizi talep eden Büyük Şehir belediye başkanımız Prof. Dr. Sayın Tahir Büyükakın'a hem teşekkür hem de takdir ediyorum” şeklinde konuştu. EMEĞİ OLAN HERKESE TEŞEKKÜR Kaya açıklamasının sonunda “Yine salgının ilk günlerinden itibaren canla başla ihtiyaç sahiplerine yardım yetiştirmeye çalışan tüm yetkililere, BBP partili ve Alperen Ocaklı kardeşlerim ile hijyen maddeleri, maske vb. üreten meslek liselerimiz başta olmak üzere tüm kurumlarımıza ve bunu vatan-millet aşkıyla yapan başta öğrenci ve öğretmenlerimiz ile askeriye olmak üzere herkese, her kesime teşekkür ediyorum. Bugün'e kadar bir çok afet, salgın ve bela ile mücadele de sayısız sınav vermiş olan milletimiz alınan önlem ve çalışmalarla Rabbim'in izni ile bu zorlu sınavı da atlatacaktır” ifadesini kullandı.

Büyük Birlik Partisi il başkanı Remzi Kayadan açıklama var. Kaya korona virüs ile ilgili açıklama yaparken salgının duyulmaya başladığı ilk günlerden itibaren alınması gereken hemen hemen her önlemi ve çalışmaları yaparak coronavirüs'e maruz kalmış birçok gelişmiş ülkelere nazaran daha az etkilenmemize ve yine Rabbim'in izni ile daha az kayıp vermemize vesile olduklarına yürekten inandığım ve takdir ettiğim” dedi.

YETKİLİLERE TEŞEKKÜR EDERİM

Kaya açıklamasında  “Başta sağlık bakanımız olmak üzere sağlık çalışanlarımıza, emniyet güçlerimize, duyarlı halkımıza ve ilimizde başta Büyük Şehir belediyemiz olmak üzere olağanüstü gayret gösteren tüm ilçe belediye başkan ve çalışanlarına ve özellikle bu zor günlerde çalışma ve gayretlerinin yanında bizzat arayarak hem şahsımı hem partili arkadaşlarımızı ve halkımız ile alakalı sıkıntı olup olmadığını, varsa gördüğümüz aksaklıkları kendilerine iletmemizi talep eden Büyük Şehir belediye başkanımız Prof. Dr. Sayın Tahir Büyükakın'a hem teşekkür hem de takdir ediyorum” şeklinde konuştu.

EMEĞİ OLAN HERKESE TEŞEKKÜR

Kaya açıklamasının sonunda “Yine salgının ilk günlerinden itibaren canla başla ihtiyaç sahiplerine yardım yetiştirmeye çalışan tüm yetkililere, BBP partili ve Alperen Ocaklı kardeşlerim ile hijyen maddeleri, maske vb. üreten meslek liselerimiz başta olmak üzere tüm kurumlarımıza ve bunu vatan-millet aşkıyla yapan başta öğrenci ve öğretmenlerimiz ile askeriye olmak üzere herkese, her kesime teşekkür ediyorum. Bugün'e kadar bir çok afet, salgın ve bela ile mücadele de sayısız sınav vermiş olan milletimiz alınan önlem ve çalışmalarla Rabbim'in izni ile bu zorlu sınavı da atlatacaktır” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.