GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Bedelli Askerlik Gündemimizde Yok!

23.06.2017 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bedelli Askerlik Gündemimizde Yok!

Bakan Işık Net Konuştu!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, bedelli askerlik ile ilgili net konuştu. Bakan Işık katıldığı bir televizyon programında bedelli askerlik ile ilgili sorulan soruya hitaben verdiği cevapta, “Gündemimizde kesinlikle bedelli askerlik yok” dedi. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Bedelli askerlik hakkında da açıklamalarda bulundu. Işık bedelli askerlik hakkında, "Bakın Türkiye şu anda birkaç tane dünyanın başına bela terör örgütüyle mücadele ediyor. PKK ile mücadele sürüyor, DEAŞ ile mücadele var. Böyle bir dönemde bedelli askerliğin gündeme gelmesi dahi askerimizin moralini bozar. Terörle mücadele sürerken bedelli askerliğin konuşulmasını dahi doğru olmadığını düşünüyorum" diye konuştu.    
Bakan Işık Net Konuştu!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, bedelli askerlik ile ilgili net konuştu. Bakan Işık katıldığı bir televizyon programında bedelli askerlik ile ilgili sorulan soruya hitaben verdiği cevapta, “Gündemimizde kesinlikle bedelli askerlik yok” dedi.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Bedelli askerlik hakkında da açıklamalarda bulundu. Işık bedelli askerlik hakkında, "Bakın Türkiye şu anda birkaç tane dünyanın başına bela terör örgütüyle mücadele ediyor. PKK ile mücadele sürüyor, DEAŞ ile mücadele var. Böyle bir dönemde bedelli askerliğin gündeme gelmesi dahi askerimizin moralini bozar. Terörle mücadele sürerken bedelli askerliğin konuşulmasını dahi doğru olmadığını düşünüyorum" diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.