Bekle bizi Nilüfer, LİDER geliyor!

Spor 21.01.2015 - 09:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Bekle bizi Nilüfer, LİDER geliyor!

3.lig 1.grup lideri Darıca G.B, ligin ikinci yarısına zorlu Bursa Nilüferspor deplasmanıyla başlayacak. Kendi evinde bileği bükülmeyen Bursa temsilcisi karşısında 3 puan arayacak olan sarı yeşilli temsilcimiz liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

3.liglerde 2014-2015 futbol sezonunun ikinci devresi haftasonu oynanacak karşılaşmalarla start alıyor. Bölgemizin 3.ligdeki tek temsilcisi olan Darıca Gençlerbirliği, ikinci yarıya çok zorlu bir maçla başlayacak. Özgür Vurur’un öğrencileri Bursa Nilüferspor deplasmanında 3 puan arayacak. Ligin ilk yarısında dirençli ve kolay yenilmeyen bir görüntü çizen Bursa Nilüferspor takımı kendi evinde mağlubiyet yüzü görmedi. Toplamda sadece 1 kez yenilen Bursa temsilcisi, ligde aldığı beraberlik sayısı ile dikkat çekti. Bursa Nilüferspor takımı ligin ilk yarısında oynadığı 17 maçın 11’ini beraberlikle bitirdi. Ligin ilk devresinde Darıca’da oynanan Darıca G.B-Bursa Nilüferspor karşılaşması da 1-1’lik eşitlikle tamamlanmıştı. NİLÜFER’İ GEÇ AVANTAJI KAP Ligin ilk devresini 34 puanla zirvede bitiren Darıca Gençlerbirliği, ikinci yarıya 3 puanla başlayarak fikstür avantajını da cebine koymak istiyor. Zorlu maçların oynanacağı 18.haftadan karlı çıkmayı hedefleyen sarı yeşilliler, Bursa deplasmanından zaferle ayrılarak kritik bir virajı kayıpsız dönmeyi hedefliyor. Darıca Gençlerbirliği, Bursa Nilüferspor karşılaşmasının ardından ligde kalan 14 maçın 8’ini kendi sahasında oynayacak. Şampiyonluk yolunda önemli bir fikstür avantajı olan sarı yeşilli temsilcimiz, ilk yarıda 2 puan ortalamasını tutturarak önemli başarı elde etmişti. İkinci yarıda da buna benzer bir tablonun ortaya çıkması halinde Darıca Gençlerbirliği’nin şampiyon olması içten bile değil.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
3.lig 1.grup lideri Darıca G.B, ligin ikinci yarısına zorlu Bursa Nilüferspor deplasmanıyla başlayacak. Kendi evinde bileği bükülmeyen Bursa temsilcisi karşısında 3 puan arayacak olan sarı yeşilli temsilcimiz liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

3.liglerde 2014-2015 futbol sezonunun ikinci devresi haftasonu oynanacak karşılaşmalarla start alıyor. Bölgemizin 3.ligdeki tek temsilcisi olan Darıca Gençlerbirliği, ikinci yarıya çok zorlu bir maçla başlayacak. Özgür Vurur’un öğrencileri Bursa Nilüferspor deplasmanında 3 puan arayacak. Ligin ilk yarısında dirençli ve kolay yenilmeyen bir görüntü çizen Bursa Nilüferspor takımı kendi evinde mağlubiyet yüzü görmedi. Toplamda sadece 1 kez yenilen Bursa temsilcisi, ligde aldığı beraberlik sayısı ile dikkat çekti. Bursa Nilüferspor takımı ligin ilk yarısında oynadığı 17 maçın 11’ini beraberlikle bitirdi. Ligin ilk devresinde Darıca’da oynanan Darıca G.B-Bursa Nilüferspor karşılaşması da 1-1’lik eşitlikle tamamlanmıştı.

NİLÜFER’İ GEÇ AVANTAJI KAP

Ligin ilk devresini 34 puanla zirvede bitiren Darıca Gençlerbirliği, ikinci yarıya 3 puanla başlayarak fikstür avantajını da cebine koymak istiyor. Zorlu maçların oynanacağı 18.haftadan karlı çıkmayı hedefleyen sarı yeşilliler, Bursa deplasmanından zaferle ayrılarak kritik bir virajı kayıpsız dönmeyi hedefliyor. Darıca Gençlerbirliği, Bursa Nilüferspor karşılaşmasının ardından ligde kalan 14 maçın 8’ini kendi sahasında oynayacak. Şampiyonluk yolunda önemli bir fikstür avantajı olan sarı yeşilli temsilcimiz, ilk yarıda 2 puan ortalamasını tutturarak önemli başarı elde etmişti. İkinci yarıda da buna benzer bir tablonun ortaya çıkması halinde Darıca Gençlerbirliği’nin şampiyon olması içten bile değil.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.