BEKLENEN ZAM GELDİ!

Kocaeli 01.05.2017 - 12:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BEKLENEN ZAM GELDİ!

Ekmek zamlandı!

Ekmeğe beklenen zam geldi...Yarından itibaren 250 gram ekmek 1 TL 25 Kuruştan satılacak.. Kocaeli Fırıncılar Odası tarafından ekmeğe zam için Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne talepte bulunulmuştu. Bu talep doğrultusunda ekmek yarın yeniden 1.25 TL’den satılacak. Yaklaşık 7 ay önce Kocaeli Valiliği’nin mahkemeye başvurması sonucu 1.25 TL’ye satılan ekmeğin fiyatı 1 TL’ye çekilmişti. Fırıncılar, maliyetlerin çok yükseldiğini ve çok düşük kârla ekmek sattıklarını belirterek, 7 ay önce bir süre uyguladıkları zammın tekrar verilmesini istemişlerdi. GRAMAJDA DEĞİŞİKLİK YOK Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, fırıncıların zam talebini onayladı. Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı ekmek zammının yarın (2 Mayıs) uygulanacağını belirtti. Ekmeğin gramajında değişiklik olmayacak. 250 gramlık ekmek, 7 ay önce olduğu gibi yine 1.25 TL’ye satılacak. Ekmek zammı sonrasında, pide fiyatlarıyla ilgili de bir çalışmanın yapılacağı belirtildi.    
Ekmek zamlandı!

Ekmeğe beklenen zam geldi...Yarından itibaren 250 gram ekmek 1 TL 25 Kuruştan satılacak..

Kocaeli Fırıncılar Odası tarafından ekmeğe zam için Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne talepte bulunulmuştu. Bu talep doğrultusunda ekmek yarın yeniden 1.25 TL’den satılacak. Yaklaşık 7 ay önce Kocaeli Valiliği’nin mahkemeye başvurması sonucu 1.25 TL’ye satılan ekmeğin fiyatı 1 TL’ye çekilmişti. Fırıncılar, maliyetlerin çok yükseldiğini ve çok düşük kârla ekmek sattıklarını belirterek, 7 ay önce bir süre uyguladıkları zammın tekrar verilmesini istemişlerdi.

GRAMAJDA DEĞİŞİKLİK YOK

Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, fırıncıların zam talebini onayladı. Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı ekmek zammının yarın (2 Mayıs) uygulanacağını belirtti. Ekmeğin gramajında değişiklik olmayacak. 250 gramlık ekmek, 7 ay önce olduğu gibi yine 1.25 TL’ye satılacak. Ekmek zammı sonrasında, pide fiyatlarıyla ilgili de bir çalışmanın yapılacağı belirtildi.


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.