Bektaş, başkanlık adaylığını geri çekti!

Siyaset 11.08.2020 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bektaş, başkanlık adaylığını geri çekti!

Darıca Ülkü Ocakları eski Başkanı Yücel Bektaş, Darıca İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıklamış ancak MHP’den tek aday ve tek liste ısrarı gelmişti. Bektaş sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklama yaparak adaylıktan çekildiğini duyurdu. MHP Darıca İlçe Başkan Adayı Yücel Bektaş yapılan istişareler sonucu adaylıktan çekildiğini duyurdu. Bektaş’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “MHP Darıca İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklamış olsam da; Liderimizin ve Başkanlık Divanın tavsiyelerine uyarak istişaremizi yaptık. Türk Dünyasının Lideri Türkmen Beyimizin sözü sözümüzdür. Genel Merkezimizin Genelgeleri ve teşkilat terbiyemiz gereği teşkilatımızın aldığı bu karara saygı duyuyorum. Diğer taraftan bölgemizde siyaset yapan MYK Üyemiz ve Geçmiş dönem Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcımız Erkan Azeri ile yaptığımız istişare toplantısı sonrası “Birlik ve beraberliğimizi yeniden tesis edeceğiz. Dava arkadaşlarını kongreye davet eden Bektaş, “Yola çıktığım bütün dava arkadaşlarımızı 15 Ağustos tarihinde Kongremize davet ediyorum. Açıkladığım nedenlerle Lidere sadakati görev sayarak MHP Darıca İlçe Başkan adaylığından çekilmiş bulunmaktayım. Aslolan Dava ve Teşkilatımızdır. Liderimizin ve Teşkilatımın emrindeyim; seçilen İlçe Başkanımız kim olursa olsun her zaman yanındayım” AZERİ’NİN SÖYLEMİYLE DEĞİL HÜR İRADEMLE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİM Kendi hür iradesiyle adaylıktan çekildiğini belirten Bektaş, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizin ve Genel Başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli’nin Türkiye genelinde tek adayla kongreye gidilmesine karar verilmiştir. Bu sebepten dolayı kendi hür irademle adaylıktan çekilme kararı aldım. MYK üyesi Erkan Azeri’nin söylemiyle çekilmedim ülküdaşlarıma duyurulur. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bizler bu davanın tertemiz ülkücü ruhuyla yoğrulmuş adam gibi adam dava adamlarıyız.” İfadelerini kullandı.

Darıca Ülkü Ocakları eski Başkanı Yücel Bektaş, Darıca İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıklamış ancak MHP’den tek aday ve tek liste ısrarı gelmişti. Bektaş sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklama yaparak adaylıktan çekildiğini duyurdu.

MHP Darıca İlçe Başkan Adayı Yücel Bektaş yapılan istişareler sonucu adaylıktan çekildiğini duyurdu. Bektaş’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “MHP Darıca İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklamış olsam da; Liderimizin ve Başkanlık Divanın tavsiyelerine uyarak istişaremizi yaptık. Türk Dünyasının Lideri Türkmen Beyimizin sözü sözümüzdür. Genel Merkezimizin Genelgeleri ve teşkilat terbiyemiz gereği teşkilatımızın aldığı bu karara saygı duyuyorum. Diğer taraftan bölgemizde siyaset yapan MYK Üyemiz ve Geçmiş dönem Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcımız Erkan Azeri ile yaptığımız istişare toplantısı sonrası “Birlik ve beraberliğimizi yeniden tesis edeceğiz. Dava arkadaşlarını kongreye davet eden Bektaş, “Yola çıktığım bütün dava arkadaşlarımızı 15 Ağustos tarihinde Kongremize davet ediyorum. Açıkladığım nedenlerle Lidere sadakati görev sayarak MHP Darıca İlçe Başkan adaylığından çekilmiş bulunmaktayım. Aslolan Dava ve Teşkilatımızdır. Liderimizin ve Teşkilatımın emrindeyim; seçilen İlçe Başkanımız kim olursa olsun her zaman yanındayım”

AZERİ’NİN SÖYLEMİYLE DEĞİL HÜR İRADEMLE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİM

Kendi hür iradesiyle adaylıktan çekildiğini belirten Bektaş, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizin ve Genel Başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli’nin Türkiye genelinde tek adayla kongreye gidilmesine karar verilmiştir. Bu sebepten dolayı kendi hür irademle adaylıktan çekilme kararı aldım. MYK üyesi Erkan Azeri’nin söylemiyle çekilmedim ülküdaşlarıma duyurulur. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bizler bu davanın tertemiz ülkücü ruhuyla yoğrulmuş adam gibi adam dava adamlarıyız.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.