19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Belediye Başkanı Ali Toltar’dan Esnaf Ziyareti

Dilovası 10.05.2017 - 11:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Belediye Başkanı Ali Toltar’dan Esnaf Ziyareti

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar Bağdat Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti.

    Dilovası’nın ekonomisini güçlendirmek adına ilçe esnafının her zaman yanında olduklarını söyleyen Başkan Toltar, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizi vatandaşlarımızla birlikte yönetme düşüncemizi öncelikli hizmet politikamız olarak hayata geçirdik. Güçlü bir Dilovası’nın yolu güçlü ekonomiden geçiyor. Bu hedefi gerçekleştirmek için esnafımızın yanında yer alıyor, kendilerine destek oluyoruz” dedi. Başkan Toltar, Esnaf ziyaretleri esnasında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Başkan Toltar, "Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Dilovası’nı önemli projeler ve hizmetlere kavuşturduk. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptık. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Dilovası’nı yaşanabilir bir şehir haline getirdik. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor" dedi. Başkan Toltar, “Dilovası esnafı bizim can damarımızdır. Yerel yönetim anlayışlarının temelinde ortak akıl olgusunun önemine de değinen Başkan Toltar, “Şehrimizin modern, sağlıklı ve yaşanabilir hale gelmesini topyekûn kalkınma ile gerçekleştireceğiz dedi
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar Bağdat Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti.

 

 

Dilovası’nın ekonomisini güçlendirmek adına ilçe esnafının her zaman yanında olduklarını söyleyen Başkan Toltar, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizi vatandaşlarımızla birlikte yönetme düşüncemizi öncelikli hizmet politikamız olarak hayata geçirdik. Güçlü bir Dilovası’nın yolu güçlü ekonomiden geçiyor. Bu hedefi gerçekleştirmek için esnafımızın yanında yer alıyor, kendilerine destek oluyoruz” dedi.

Başkan Toltar, Esnaf ziyaretleri esnasında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Başkan Toltar, "Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Dilovası’nı önemli projeler ve hizmetlere kavuşturduk. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptık. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Dilovası’nı yaşanabilir bir şehir haline getirdik. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor" dedi.

Başkan Toltar, “Dilovası esnafı bizim can damarımızdır. Yerel yönetim anlayışlarının temelinde ortak akıl olgusunun önemine de değinen Başkan Toltar, “Şehrimizin modern, sağlıklı ve yaşanabilir hale gelmesini topyekûn kalkınma ile gerçekleştireceğiz dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.