GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Belediye Başkanlarından ordumuza destek!

Gebze 10.10.2019 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Belediye Başkanlarından ordumuza destek!

Bölgemiz belediye başkanları Barış Pınarı Harekatı’nı başlatan kahraman ordumuza güç ve kuvvet temennisinde bulundu. Bilindiği üzere ordumuz, sınır güvenliğini sağlamak üzere bugün saat 16.00’da Barış Pınarı Harekatı’nı başlattı. Bununla birlikte bölgemiz belediye başkanları da sosyal medya hesaplarından mesaj paylaşarak ordumuza güç ve kuvvet temennisinde bulundu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Rabbim kahraman ordumuzu muhafaza ve muzaffer eylesin” derken, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, “Sefer bizden, zafer Allah'tan. Gazamız mübarek olsun. Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin, ayaklarına taş değdirmesin” şeklinde konuştu. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ise, Vatanımızın güvenliği ve milletimizin huzuru için başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nda kahraman ordumuzu Rabbim muhafaza ve muzaffer eylesin” açıklamasında bulundu. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir de Barış Pınarı Harekatı’na destek çıkarak, ‪Allah askerimizi emin, ordumuzu muzaffer eylesin.” ifadelerini kullandı.

Bölgemiz belediye başkanları Barış Pınarı Harekatı’nı başlatan kahraman ordumuza güç ve kuvvet temennisinde bulundu.

Bilindiği üzere ordumuz, sınır güvenliğini sağlamak üzere bugün saat 16.00’da Barış Pınarı Harekatı’nı başlattı. Bununla birlikte bölgemiz belediye başkanları da sosyal medya hesaplarından mesaj paylaşarak ordumuza güç ve kuvvet temennisinde bulundu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Rabbim kahraman ordumuzu muhafaza ve muzaffer eylesin” derken, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, “Sefer bizden, zafer Allah'tan. Gazamız mübarek olsun. Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin, ayaklarına taş değdirmesin” şeklinde konuştu. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ise, Vatanımızın güvenliği ve milletimizin huzuru için başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nda kahraman ordumuzu Rabbim muhafaza ve muzaffer eylesin” açıklamasında bulundu. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir de Barış Pınarı Harekatı’na destek çıkarak, ‪Allah askerimizi emin, ordumuzu muzaffer eylesin.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.