“Belki yeniden ‘Çay koyalım’ diyeceğiz”

Siyaset 08.07.2020 - 22:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Belki yeniden ‘Çay koyalım’ diyeceğiz”

MHP Gebze İlçe eski Başkanı Ferit Taşdemir yaklaşan kongre süreçleri ile alakalı değerlendirmede bulunarak, “Belki yeniden ‘Çay koyalım’ diyeceğiz” dedi. Gebze’nin sevilen isimlerinden MHP Gebze İlçe eski Başkanı Ferit Taşdemir ilçe başkanlığı süresi boyunca yaptığı çalışmalarla göz doldurmuştu. Sahadan ayrılmayan, Gebze’nin il olması için yüzlerce sayfa dosya hazırlayan, sadece ülkücü harekatın değil tüm vatandaşların da sevgisini kazanan Taşdemir bu günlerde tarihi henüz netleşmeyen ilçe kongreleri hakkında istişarelerde bulunuyor. Görev süresi boyunca ve sonrasında da derdinin makam mevki olmadığını gösteren, ilçe başkanlığı görevinin ardından da Gebze için çalışmalarına devam eden Taşdemir gazetemize özel açıklamalarda bulundu. YÜĞÜT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR Taşdemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Biz bu partiye 6 yılı aşkın ilçe başkanlığında hizmet ettik, ömrümüzün 45 yılını verdik. Hala üst kurul delegesiyim. Mevki- makam sahibi olmak için değil, hizmet için vardık. Yerel seçimlere çok az kala bir haksızlık oldu, işler bu noktaya kadar geldi. Gelişen süreç içinde bizim ne kadar doğru şeyler yaptığımızı kamuoyu da ülkücü hareketin mensupları da takdir ettiler. Yiğit düştüğü yerden kalkar. Arkadaşlarla istişare içindeyiz, önümüzdeki süreci nasıl değerlendiririz düşüneceğiz. Onlardan gelen yoğun da bir talep var. Belki yeniden ‘Çay koyalım’ diyeceğiz. Her şey nasip…”  

MHP Gebze İlçe eski Başkanı Ferit Taşdemir yaklaşan kongre süreçleri ile alakalı değerlendirmede bulunarak, “Belki yeniden ‘Çay koyalım’ diyeceğiz” dedi.

Gebze’nin sevilen isimlerinden MHP Gebze İlçe eski Başkanı Ferit Taşdemir ilçe başkanlığı süresi boyunca yaptığı çalışmalarla göz doldurmuştu. Sahadan ayrılmayan, Gebze’nin il olması için yüzlerce sayfa dosya hazırlayan, sadece ülkücü harekatın değil tüm vatandaşların da sevgisini kazanan Taşdemir bu günlerde tarihi henüz netleşmeyen ilçe kongreleri hakkında istişarelerde bulunuyor. Görev süresi boyunca ve sonrasında da derdinin makam mevki olmadığını gösteren, ilçe başkanlığı görevinin ardından da Gebze için çalışmalarına devam eden Taşdemir gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

YÜĞÜT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR

Taşdemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Biz bu partiye 6 yılı aşkın ilçe başkanlığında hizmet ettik, ömrümüzün 45 yılını verdik. Hala üst kurul delegesiyim. Mevki- makam sahibi olmak için değil, hizmet için vardık. Yerel seçimlere çok az kala bir haksızlık oldu, işler bu noktaya kadar geldi. Gelişen süreç içinde bizim ne kadar doğru şeyler yaptığımızı kamuoyu da ülkücü hareketin mensupları da takdir ettiler. Yiğit düştüğü yerden kalkar. Arkadaşlarla istişare içindeyiz, önümüzdeki süreci nasıl değerlendiririz düşüneceğiz. Onlardan gelen yoğun da bir talep var. Belki yeniden ‘Çay koyalım’ diyeceğiz. Her şey nasip…”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.