19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Bence sınıfta kaldılar”

Siyaset 13.02.2020 - 11:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Bence sınıfta kaldılar”

CHP DARICA BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ TUNCER SALTAŞ GAZETEMİZE KONUŞTU

CHP Darıca Belediyesi Meclis üyesi Tuncer Saltaş, Belediye hizmetlerini yetersiz bulduğunu kaydetti. Gazetemize konuşan Saltaş, “Darıca gibi bir yerde hizmet olmalı. Temizlik sorunu olmamalı. Sokaklar pis ve bakımsız, bunu kaç defa gündeme getirdim, ama sonuç yok” diyerek eleştiride bulundu. CHP Darıca Belediyesi Meclis üyesi Tuncer Saltaş, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Saltaş, Darıca Belediyesi çalışmalarının yetersiz kaldığını ve Darıca için daha iyi hizmetlerin gerçekleşmesinin zor olmadığını söyledi. Saltaş, “Darıca gibi şirin ve nezih bir kente yapılan çalışmalar yetersiz. Şu an sadece yama yapılıyor. Bakın tüm sokaklara pislikten geçilmiyor. Yaklaşık 1000 e yakın çalışanı var belediyenin temizlik personeli var” ifadesini kullandı. “TEMİZLİK KONUSUNU BAŞKANA İLETTİM” Saltaş temizlik konusuyla ilgili, “Bunu birçok defa mecliste başkana ilettim. İki tane kafe açmakla kent yönetilmez. Çöp toplama araçları alındı olumlu olarak karşılıyoruz. Bunu biz de onaylamıştık ortak akıldı. Ancak şuan verdiğimiz tüm önergelerde tatmin edici cevap alamadık” şeklinde konuştu. Saltaş, “Konu bir önceki başkana top atıldı. Gerçi Darıcanın durumu ortada,  pazar yeri spor salonları parklara kamera ve güvenlik tedbirleri çevre temizliği ve düzenlenmesi Suriyeli göçmenler gibi konularda bence sınıfta kaldılar” diyerek eleştirilerini sürdürdü.
CHP DARICA BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ TUNCER SALTAŞ GAZETEMİZE KONUŞTU

CHP Darıca Belediyesi Meclis üyesi Tuncer Saltaş, Belediye hizmetlerini yetersiz bulduğunu kaydetti. Gazetemize konuşan Saltaş, “Darıca gibi bir yerde hizmet olmalı. Temizlik sorunu olmamalı. Sokaklar pis ve bakımsız, bunu kaç defa gündeme getirdim, ama sonuç yok” diyerek eleştiride bulundu.

CHP Darıca Belediyesi Meclis üyesi Tuncer Saltaş, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Saltaş, Darıca Belediyesi çalışmalarının yetersiz kaldığını ve Darıca için daha iyi hizmetlerin gerçekleşmesinin zor olmadığını söyledi. Saltaş, “Darıca gibi şirin ve nezih bir kente yapılan çalışmalar yetersiz. Şu an sadece yama yapılıyor. Bakın tüm sokaklara pislikten geçilmiyor. Yaklaşık 1000 e yakın çalışanı var belediyenin temizlik personeli var” ifadesini kullandı.

“TEMİZLİK KONUSUNU BAŞKANA İLETTİM”

Saltaş temizlik konusuyla ilgili, “Bunu birçok defa mecliste başkana ilettim. İki tane kafe açmakla kent yönetilmez. Çöp toplama araçları alındı olumlu olarak karşılıyoruz. Bunu biz de onaylamıştık ortak akıldı. Ancak şuan verdiğimiz tüm önergelerde tatmin edici cevap alamadık” şeklinde konuştu. Saltaş, “Konu bir önceki başkana top atıldı. Gerçi Darıcanın durumu ortada,  pazar yeri spor salonları parklara kamera ve güvenlik tedbirleri çevre temizliği ve düzenlenmesi Suriyeli göçmenler gibi konularda bence sınıfta kaldılar” diyerek eleştirilerini sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.