BENİ FETÖ İLE BAĞDAŞTIRANLAR AKIL FUKARASIDIR!

Siyaset 11.08.2017 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BENİ FETÖ İLE BAĞDAŞTIRANLAR AKIL FUKARASIDIR!

CHP’Lİ Kaplan fena patladı;

Mehmet Hilal Kaplan CHP Gebze İlçe Başkanlığında basın açıklaması yaptı. FETÖ örgütlenmesini benim üzerimden yapılandırmak isteyenler ya akıl fukarasıdır ya da hiçbir şeyden haberi yoktur” diyen CHP’li Kaplan, biz CHP olarak FETÖ’nün devlet içinde sızdığını bu yapının Türkiye’yi nereye götüreceğinin ilk sinyallerini 2013 ve 2014’de attık.” dedi. Geçtiğimiz günlerde yerel bir gazetede CHP Kocaeli eski milletvekili Mehmet Hilal Kaplan hakkında “Ziraat Odası'na ilişkin müdahil olduğu yönündeki yorum ve şahsının FETÖ ile ilişkilendirildiği” haberler yapılmıştı. Kaplan ortaya atılan iddialara yönelik CHP Gebze İlçe binasında İlçe basın toplantısı düzenledi. . Kaplan gerçekleşen toplantı da yerel bir gazetenin muhabirine “Sen ruhunu ve kalemini satmış zavallısın, onursuzsun, ahlaksızsın” diyerek, fena patladı. “İÇİNDE BİR PARÇA ONUR KALMIŞSA KENDİNİ DÜZELT” Kaplan yaptığı açıklamada bu haberi yazan muhabire, “Bu haberleri yaparken hiç utanmıyor musun? Basının özgür olmasını savunuyorum ama basın meslek ilkelerine ve etik değerlerine uyulması gerekir. Sürekli iftira ve yalan haberler. Eğer içinde bir parça onur kalmışsa kendini düzelt yoksa bundan sonra yaptıklarının hesabını hukuk yoluyla soracağım. ‘Sen ruhunu ve kalemini satmış zavallısın, onursuzsun, ahlaksızsın, diye konuştu. BENİ FETÖ İLE BAĞDAŞTIRANLAR AKIL FUKARASIDIR! “Şimdi FETÖ örgütlenmesini benim üzerimden yapılandırmak isteyenler ya akıl fukarasıdır ya da hiçbir şeyden haberi yoktur” şeklinde konuşan CHP’li Kaplan, ”Bizim anlayışımızda insan özgür olmalı. Devlet hukuk üstünlüğünü özgür bireylerin inanç ırk yaşam tarzını güvence altına almalı bakış açımız budur. Bu çerçeveden geldik son günlerdeki yaşanmışlıklara bakın biz CHP olarak Fetö’nün devlet içinde sızdığını bu yapının Türkiye’yi nereye götüreceğinin ilk sinyallerini 2013 ve 2014’de attık. Genelkurmayın yazılarında da var. Hatırlayın rahmetli Kamer Genç “bu yılana güvenemeyin” dedi. Ne yaptılar kapı dışarı edip 2 oturum ceza aldı. O dönem devletin içine Fetö’nün sızmasına seyirci kalanlar şimdi düşman kesildi ”dedi. EKSİKLERİMİZİ ELEŞTİREBİLİRSİNİZ ANCAK İFTİRA ATAMAZSINIZ! “Eksiklerimizi tabi ki eleştirebilirsiniz ”diyen Kaplan, ”Huzurunuzda söylüyorum bazı gazeteci bozguncularını sizinle paylaşmak zorundayım. Gazetecilik bir kamu görevidir. Halkın sesidir bilinçlendirmektir. Kendi keyfinize haber yapamazsınız. Devleti kişiyi kurumu aşağılayamazsınız. CHP basın mensuplarının cezaevinde olmasına her zaman karşıdır. Basın özgürlüğü olmalı ilkelere bağlı kalmak şartıyla ”şeklinde açıkladı.
CHP’Lİ Kaplan fena patladı;

Mehmet Hilal Kaplan CHP Gebze İlçe Başkanlığında basın açıklaması yaptı. FETÖ örgütlenmesini benim üzerimden yapılandırmak isteyenler ya akıl fukarasıdır ya da hiçbir şeyden haberi yoktur” diyen CHP’li Kaplan, biz CHP olarak FETÖ’nün devlet içinde sızdığını bu yapının Türkiye’yi nereye götüreceğinin ilk sinyallerini 2013 ve 2014’de attık.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde yerel bir gazetede CHP Kocaeli eski milletvekili Mehmet Hilal Kaplan hakkında “Ziraat Odası'na ilişkin müdahil olduğu yönündeki yorum ve şahsının FETÖ ile ilişkilendirildiği” haberler yapılmıştı. Kaplan ortaya atılan iddialara yönelik CHP Gebze İlçe binasında İlçe basın toplantısı düzenledi. . Kaplan gerçekleşen toplantı da yerel bir gazetenin muhabirine “Sen ruhunu ve kalemini satmış zavallısın, onursuzsun, ahlaksızsın” diyerek, fena patladı.

“İÇİNDE BİR PARÇA ONUR KALMIŞSA KENDİNİ DÜZELT”

Kaplan yaptığı açıklamada bu haberi yazan muhabire, “Bu haberleri yaparken hiç utanmıyor musun? Basının özgür olmasını savunuyorum ama basın meslek ilkelerine ve etik değerlerine uyulması gerekir. Sürekli iftira ve yalan haberler. Eğer içinde bir parça onur kalmışsa kendini düzelt yoksa bundan sonra yaptıklarının hesabını hukuk yoluyla soracağım. ‘Sen ruhunu ve kalemini satmış zavallısın, onursuzsun, ahlaksızsın, diye konuştu.

BENİ FETÖ İLE BAĞDAŞTIRANLAR AKIL FUKARASIDIR!

“Şimdi FETÖ örgütlenmesini benim üzerimden yapılandırmak isteyenler ya akıl fukarasıdır ya da hiçbir şeyden haberi yoktur” şeklinde konuşan CHP’li Kaplan, ”Bizim anlayışımızda insan özgür olmalı. Devlet hukuk üstünlüğünü özgür bireylerin inanç ırk yaşam tarzını güvence altına almalı bakış açımız budur. Bu çerçeveden geldik son günlerdeki yaşanmışlıklara bakın biz CHP olarak Fetö’nün devlet içinde sızdığını bu yapının Türkiye’yi nereye götüreceğinin ilk sinyallerini 2013 ve 2014’de attık. Genelkurmayın yazılarında da var. Hatırlayın rahmetli Kamer Genç “bu yılana güvenemeyin” dedi. Ne yaptılar kapı dışarı edip 2 oturum ceza aldı. O dönem devletin içine Fetö’nün sızmasına seyirci kalanlar şimdi düşman kesildi ”dedi.

EKSİKLERİMİZİ ELEŞTİREBİLİRSİNİZ ANCAK İFTİRA ATAMAZSINIZ!

“Eksiklerimizi tabi ki eleştirebilirsiniz ”diyen Kaplan, ”Huzurunuzda söylüyorum bazı gazeteci bozguncularını sizinle paylaşmak zorundayım. Gazetecilik bir kamu görevidir. Halkın sesidir bilinçlendirmektir. Kendi keyfinize haber yapamazsınız. Devleti kişiyi kurumu aşağılayamazsınız. CHP basın mensuplarının cezaevinde olmasına her zaman karşıdır. Basın özgürlüğü olmalı ilkelere bağlı kalmak şartıyla ”şeklinde açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.