“Benim adayım da Sadık Güvenç!”

Spor 11.11.2019 - 16:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Benim adayım da Sadık Güvenç!”

Geçtiğimiz günlerde kongre kararı alan Gebzespor Başkanı Hüseyin Deniz, önemli açıklamalarda bulundu. Başkanlığa aday olması beklenen Sadık Güvenç’e destek vereceğinin mesajını veren Deniz, bazı kesimlere de göndermelerde bulundu.

Gebzespor Başkanı Hüseyin Deniz’den önemli mesajlar. Kongreye başkan adayı olarak girmesi beklenen Gebze Belediyesi meclis üyesi Sadık Güvenç’e destek vereceğinin açık mesajını veren Deniz, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Batı Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivanın desteklediği kişinin Gebzespor başkanı olması bu kulübün menfaatine olacaktır. Bunun aksi olursa Gebzespor’un kapısına kilit vurulur. Gebzespor için en doğru kişi kimse ben onun yanındayım. Bu anlamda Sadık Güvenç’e sonsuz destek vereceğim” dedi. İSTİFAYA DAVET ETTİRENLERE SESLENİYORUM Başkan Deniz sitem dolu mesajlar vererek, “Aleyhimde konuşanları Allah’a havale ediyorum. Bu kulübün bir geliri mi vardı da rant sağladım. Tek amacım Gebzespor’u başarıya ulaştırmaktı. Ancak Gebzespor’un başarılı olmasını istemeyen kişiler var. Torbalıspor maçında beni istifaya davet ettirenlere sesleniyorum. Haydi çıkın aday olun ve Gebzespor için gereğini yapın “ diyerek göndermelerde bulundu.  
Geçtiğimiz günlerde kongre kararı alan Gebzespor Başkanı Hüseyin Deniz, önemli açıklamalarda bulundu. Başkanlığa aday olması beklenen Sadık Güvenç’e destek vereceğinin mesajını veren Deniz, bazı kesimlere de göndermelerde bulundu.

Gebzespor Başkanı Hüseyin Deniz’den önemli mesajlar. Kongreye başkan adayı olarak girmesi beklenen Gebze Belediyesi meclis üyesi Sadık Güvenç’e destek vereceğinin açık mesajını veren Deniz, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Batı Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivanın desteklediği kişinin Gebzespor başkanı olması bu kulübün menfaatine olacaktır. Bunun aksi olursa Gebzespor’un kapısına kilit vurulur. Gebzespor için en doğru kişi kimse ben onun yanındayım. Bu anlamda Sadık Güvenç’e sonsuz destek vereceğim” dedi.

İSTİFAYA DAVET ETTİRENLERE SESLENİYORUM

Başkan Deniz sitem dolu mesajlar vererek, “Aleyhimde konuşanları Allah’a havale ediyorum. Bu kulübün bir geliri mi vardı da rant sağladım. Tek amacım Gebzespor’u başarıya ulaştırmaktı. Ancak Gebzespor’un başarılı olmasını istemeyen kişiler var. Torbalıspor maçında beni istifaya davet ettirenlere sesleniyorum. Haydi çıkın aday olun ve Gebzespor için gereğini yapın “ diyerek göndermelerde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.