Benliahmetliler’de kongre zamanı!

Gebze 13.09.2019 - 08:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Benliahmetliler’de kongre zamanı!

Gebze’de 1997 yılında kurulan ve bölgenin en aktif derneklerinden birisi olan Kars İli Selim İlçesi Benliahmet Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurul için gün sayıyor.

Gebze’de 1997 yılında kurulan ve bölgenin en aktif derneklerinden birisi olan Kars İli Selim İlçesi Benliahmet Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurul için gün sayıyor. Mevcut yönetim kurulunun 29 Eylül’de 3 yıllık görev süresi tamamlandığından dolayı 11. Olağan genel kurul yapacak ve yeni başkanını belirleyecek. 3 Yıllık görev sürecinde gençlik kolu ve üyeleri ile birlikte uyum içinde çok güzel projelere imza atan Yönetim Kurulu bundan sonraki yeni seçilecek yönetim kuruluna destek vereceklerini açıkladılar. MAR, ‘DERNEĞİMİZ BÖLGENİN MARKASIDIR’ Dernek Başkanı Özbek MAR şu açıklamaları yaptı” Benliahmet köyü Derneği Bu bölgede bir markadır bu markayı Tanıtan ve yükselten Benliahmetlilerdir. Görev süremiz 29 Eylülde bitiyor. Nasip olursa yeni yönetimimizi üyelerimiz ile seçeceğiz. Tabi bu bir bayrak yarışıdır 3 yıllık görev sürecimiz de Yönetim Kurulu ve Gençlik kolumuz ile birlikte güzel etkinlikler yaptık. Köylülerimizin iyi günlerinde kötü günlerinde hep yanlarında olduk elimizden geldiğince maddi manevi destek olduk. Gençlerimiz için çeşitli etkinlikler yaptık bunlardan biriside Benliahmet köyü futbol turnuvası oldu. Yeni seçilecek yönetime başarılar diliyorum her zaman olduğu gibi destek vereceğiz. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, tüm köylülerimizi davet ediyorum” şeklinde bilgi aktardı. 29 EYLÜL’DE KONGRE VAR Benliahmet Köyü Derneği 29 Eylül 2019 tarihinde saat 14.00 da İstasyon Mahallesi 1444 Sok No:47 Gebze adresindeki dernek lokalinde tüm üyelerinin katılımı ile 11. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirip yeni başkanını seçecek.
Gebze’de 1997 yılında kurulan ve bölgenin en aktif derneklerinden birisi olan Kars İli Selim İlçesi Benliahmet Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurul için gün sayıyor.

Gebze’de 1997 yılında kurulan ve bölgenin en aktif derneklerinden birisi olan Kars İli Selim İlçesi Benliahmet Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurul için gün sayıyor. Mevcut yönetim kurulunun 29 Eylül’de 3 yıllık görev süresi tamamlandığından dolayı 11. Olağan genel kurul yapacak ve yeni başkanını belirleyecek. 3 Yıllık görev sürecinde gençlik kolu ve üyeleri ile birlikte uyum içinde çok güzel projelere imza atan Yönetim Kurulu bundan sonraki yeni seçilecek yönetim kuruluna destek vereceklerini açıkladılar.

MAR, ‘DERNEĞİMİZ BÖLGENİN MARKASIDIR’

Dernek Başkanı Özbek MAR şu açıklamaları yaptı” Benliahmet köyü Derneği Bu bölgede bir markadır bu markayı Tanıtan ve yükselten Benliahmetlilerdir. Görev süremiz 29 Eylülde bitiyor. Nasip olursa yeni yönetimimizi üyelerimiz ile seçeceğiz. Tabi bu bir bayrak yarışıdır 3 yıllık görev sürecimiz de Yönetim Kurulu ve Gençlik kolumuz ile birlikte güzel etkinlikler yaptık. Köylülerimizin iyi günlerinde kötü günlerinde hep yanlarında olduk elimizden geldiğince maddi manevi destek olduk. Gençlerimiz için çeşitli etkinlikler yaptık bunlardan biriside Benliahmet köyü futbol turnuvası oldu. Yeni seçilecek yönetime başarılar diliyorum her zaman olduğu gibi destek vereceğiz. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, tüm köylülerimizi davet ediyorum” şeklinde bilgi aktardı.

29 EYLÜL’DE KONGRE VAR

Benliahmet Köyü Derneği 29 Eylül 2019 tarihinde saat 14.00 da İstasyon Mahallesi 1444 Sok No:47 Gebze adresindeki dernek lokalinde tüm üyelerinin katılımı ile 11. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirip yeni başkanını seçecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.