19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Benzersiz Mekan Yusufoğulları açıldı

Çayırova 06.05.2017 - 21:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Benzersiz Mekan Yusufoğulları açıldı

Yusufoğulları Et Mangal Tesisleri, iş, siyaset ve spor dünyasının önemli isimlerinin katıldığı bir açılış töreni ile hizmete girdi. Açılış törenine gelen davetliler mekanı “Mükemmel” olarak değerlendirdi.

Sahipliğini Yunus Laçin’in yaptığı, dekorasyon ve peyzaj harikası tesislerde adeta yok.yok. Çocuklar için parktan, bakım odalarına, özel yemek yeme koltuklarına kadar tüm detayların düşünüldüğü Yusufoğulları’nda dubleks ve bahçe locaları ile aileler için özel mekanlar da oluşturulmuş. Birbirinden çeşit etlerin yer aldığı tesiste ayrıca etlerin yanında gözlere de hitap eden çok sayıda soğuk meze ve salata çeşitleride mevcut. SİYASET YUSUFOĞULLARI’NDA BULUŞTU Tesisin açılış törenine Kocaeli Milletvekili Tahsin tarhan, Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova CHP ilçe Başkanı Selahattin Kaya, Çayırova Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Keskin ve Fikriye Çelik, Çayırova Belediye Meclis Üyeleri, bölge ticaretine adından çokca söz ettiren çok sayıda işadamı, spor adamı mekan sahibi Yunus laçin’in yakınları katıldı. ÇAYIROVA DEĞİŞİYOR Yusufoğulları Et Mangal Tesisleri’nin açılış kurdelesi kesim töreninde bir selamlama konuşması yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Biz hep Çayırova’da ki deişimi göreceksiniz ve bu ilçeyi tanıyamayacaksınız demiştim. Sadece bizlerin projeleri ve kentte kattıklarının yanısıra böylesine güzide mekanları ilçemize kazandıran Yunus Laçin arkadaşımıza teşekkür ederi. Allah utandırmasın. Bol bereketli kazançlar versin.”dedi. EKONOMİ BÖYLE CANLANACAK Davetlilere yönelik bir selmalama konuşması da Kocaeli CHP Milletvekili Tahsin Tarhan gerçekleştirdi. Tarhan, “Şu anda ülkemizin bulunduğu ekonomik durum hiçte iç açıcı değil. Ekonominin olumsuz bir döneminde yatırım yapmak, borçlanmak, para harcamak bir risktir. Ancak ülke ekonomisinin canlanması adına en önemli unsurda yatırımdır. Bu yüzden Yusufoğulları Et Mangal Tesisi’nin açılmasını sağlayan Yunus Laçin sadece bir işyeri açmamış ülke ekonomisine de katkı sunmuştur. Artık bizlere düşen buralara gelip nefis etlerden yiyerek sohbetler etmektir.”dedi. Katılımcı protokol hep birlikte açılış kurdelesini keserek Yunsu Laçin’in ikramlarının tadına baktılar. Yusufoğulları Et Mangal Tesisleri Emek mahallesi, Veysel Karani Caddesi No: 108 Çayırova adresinde bölge halkına hizmet verecek. İrtibat tel: 0 262 721 01 01 - 0 262 721 01 02 - 0553 753 05 05 Web Adresi için tıklayınız:  Haber: Adnan Ayvaz
Yusufoğulları Et Mangal Tesisleri, iş, siyaset ve spor dünyasının önemli isimlerinin katıldığı bir açılış töreni ile hizmete girdi. Açılış törenine gelen davetliler mekanı “Mükemmel” olarak değerlendirdi.

Sahipliğini Yunus Laçin’in yaptığı, dekorasyon ve peyzaj harikası tesislerde adeta yok.yok. Çocuklar için parktan, bakım odalarına, özel yemek yeme koltuklarına kadar tüm detayların düşünüldüğü Yusufoğulları’nda dubleks ve bahçe locaları ile aileler için özel mekanlar da oluşturulmuş. Birbirinden çeşit etlerin yer aldığı tesiste ayrıca etlerin yanında gözlere de hitap eden çok sayıda soğuk meze ve salata çeşitleride mevcut.

SİYASET YUSUFOĞULLARI’NDA BULUŞTU

Tesisin açılış törenine Kocaeli Milletvekili Tahsin tarhan, Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova CHP ilçe Başkanı Selahattin Kaya, Çayırova Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Keskin ve Fikriye Çelik, Çayırova Belediye Meclis Üyeleri, bölge ticaretine adından çokca söz ettiren çok sayıda işadamı, spor adamı mekan sahibi Yunus laçin’in yakınları katıldı.

ÇAYIROVA DEĞİŞİYOR
Yusufoğulları Et Mangal Tesisleri’nin açılış kurdelesi kesim töreninde bir selamlama konuşması yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Biz hep Çayırova’da ki deişimi göreceksiniz ve bu ilçeyi tanıyamayacaksınız demiştim. Sadece bizlerin projeleri ve kentte kattıklarının yanısıra böylesine güzide mekanları ilçemize kazandıran Yunus Laçin arkadaşımıza teşekkür ederi. Allah utandırmasın. Bol bereketli kazançlar versin.”dedi.

EKONOMİ BÖYLE CANLANACAK

Davetlilere yönelik bir selmalama konuşması da Kocaeli CHP Milletvekili Tahsin Tarhan gerçekleştirdi. Tarhan, “Şu anda ülkemizin bulunduğu ekonomik durum hiçte iç açıcı değil. Ekonominin olumsuz bir döneminde yatırım yapmak, borçlanmak, para harcamak bir risktir. Ancak ülke ekonomisinin canlanması adına en önemli unsurda yatırımdır. Bu yüzden Yusufoğulları Et Mangal Tesisi’nin açılmasını sağlayan Yunus Laçin sadece bir işyeri açmamış ülke ekonomisine de katkı sunmuştur. Artık bizlere düşen buralara gelip nefis etlerden yiyerek sohbetler etmektir.”dedi. Katılımcı protokol hep birlikte açılış kurdelesini keserek Yunsu Laçin’in ikramlarının tadına baktılar. Yusufoğulları Et Mangal Tesisleri Emek mahallesi, Veysel Karani Caddesi No: 108 Çayırova adresinde bölge halkına hizmet verecek.

İrtibat tel: 0 262 721 01 01 - 0 262 721 01 02 - 0553 753 05 05

Web Adresi için tıklayınız: 

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.