Benzin ve motorine zam

Gündem 08.06.2020 - 16:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Benzin ve motorine zam

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 37, motorinin litre fiyatına ise 32 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Akaryakıt sektörü kaynaklarından alınan bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 37 kuruş, motorine ise 32 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Benzinin litresi şu an İstanbul’da 5.76 TL’den, Ankara ve İzmir’de ise ortalama 5.81 TL’den satılıyor. Motorinin litre fiyatı ise İstanbul’da 5.31 TL’den, Ankara ve İzmir’de ise ortalama 5.39 TL’den satılıyor. Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösterebiliyor.

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 37, motorinin litre fiyatına ise 32 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Akaryakıt sektörü kaynaklarından alınan bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 37 kuruş, motorine ise 32 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Benzinin litresi şu an İstanbul’da 5.76 TL’den, Ankara ve İzmir’de ise ortalama 5.81 TL’den satılıyor.

Motorinin litre fiyatı ise İstanbul’da 5.31 TL’den, Ankara ve İzmir’de ise ortalama 5.39 TL’den satılıyor.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösterebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.