Beraber yürüdük biz bu yollarda

Spor 04.05.2015 - 11:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Beraber yürüdük biz bu yollarda

Başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana Gebzespor’a iyi bir ivme kazandıran ve mor beyazlı camianın üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtma adına önemli bir uğraş veren Kulüp Başkanı İlker Çakır’a bu zorlu ve dikenli yolda en büyük destek veren şüphesiz Bülent Turhan oldu.

TARAFTARIN SEVGİLİSİ HALİNE GELDİLER Gebzespor Kulübü’nde basın sözcülüğü görevini yapan Bülent Turhan, stresli ve bir o kadar da zor geçen sezonda Çakır’ın omuzlarında yükü hafifletmek adına var gücüyle çalıştı. İlker Çakır’ın her daim yanında olan ve Çakır’ın başkanlığı kabul etmesinde önemli bir rol üstlenen Bülent Turhan, kısa sürede Gebzesporlu taraftarların da sevgilisi haline geldi. TURHAN OĞLUNA ‘İLKER’ ADINI VERDİ Çakır ve Turhan’ın dostlukları ise uzun yıllar öncesine dayanıyor. Gençlik yıllarından bu yana sıkı bir dostluğu bulunan ikili, deyim yerindeyse birlikte büyüdüler. Hatta Bülent Turhan ve İlker Çakır’ın sıkı dostluk bağları öyle ki, Turhan oğluna ‘’İlker’’ ismini verdi. Yol arkadaşı Bülent Turhan’la aynı yola baş koyan İlker Çakır, Gebzespor’u başarıya taşımak adına kolları sıvadı. İSTİFA KARARINI AÇIKLAMIŞTI Gebzespor’u başarıya taşımak adına maddi ve manevi hiçbir etmeni göz ardı etmeyen İlker Çakır, çok istediği şampiyonluğu yakalayamasa da Gebzespor’un önünü açacak hamleler yaparak kente ve Gebzespor camiasına yenibir heyecan kazandırdı. Bu zorlu süreç içerisinde yalnız kalmaktan yakınan ve kenti yönetenlerden Gebzespor’a destek bekleyen Başkan Çakır, yaklaşık 20 gün önce basın toplantısını düzenleyerek istifa edeceğini açıklamıştı. GÖZLER KONGRE’YE ÇEVRİLDİ Bu kararın ardından Gebzespor taraftarları Başkan İlker Çakır’ı bu kararından döndürmek için yoğun bir çaba harcarlarken, tüm gözler başta Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker olmak üzere, kenti yöneten kurum ve merciilere çevrildi. Gebzespor’a ‘Manevi’ desteğini esirgemeyeceğini açıklayan Belediye Başkanı Köşker’in ardından gözler şimdi 30 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Gebzespor Olağanüstü Genel Kurulu’na çevrildi. Başkan Köşker’in ilker Çakır’a ‘Devam et’ çağrısı sonrasında artık son sözü İlker Çakır söyleyecek. HABER: ÇAĞLAR AKAR
Başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana Gebzespor’a iyi bir ivme kazandıran ve mor beyazlı camianın üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtma adına önemli bir uğraş veren Kulüp Başkanı İlker Çakır’a bu zorlu ve dikenli yolda en büyük destek veren şüphesiz Bülent Turhan oldu.

TARAFTARIN SEVGİLİSİ HALİNE GELDİLER

Gebzespor Kulübü’nde basın sözcülüğü görevini yapan Bülent Turhan, stresli ve bir o kadar da zor geçen sezonda Çakır’ın omuzlarında yükü hafifletmek adına var gücüyle çalıştı. İlker Çakır’ın her daim yanında olan ve Çakır’ın başkanlığı kabul etmesinde önemli bir rol üstlenen Bülent Turhan, kısa sürede Gebzesporlu taraftarların da sevgilisi haline geldi.

TURHAN OĞLUNA ‘İLKER’ ADINI VERDİ

Çakır ve Turhan’ın dostlukları ise uzun yıllar öncesine dayanıyor. Gençlik yıllarından bu yana sıkı bir dostluğu bulunan ikili, deyim yerindeyse birlikte büyüdüler. Hatta Bülent Turhan ve İlker Çakır’ın sıkı dostluk bağları öyle ki, Turhan oğluna ‘’İlker’’ ismini verdi. Yol arkadaşı Bülent Turhan’la aynı yola baş koyan İlker Çakır, Gebzespor’u başarıya taşımak adına kolları sıvadı.

İSTİFA KARARINI AÇIKLAMIŞTI

Gebzespor’u başarıya taşımak adına maddi ve manevi hiçbir etmeni göz ardı etmeyen İlker Çakır, çok istediği şampiyonluğu yakalayamasa da Gebzespor’un önünü açacak hamleler yaparak kente ve Gebzespor camiasına yenibir heyecan kazandırdı. Bu zorlu süreç içerisinde yalnız kalmaktan yakınan ve kenti yönetenlerden Gebzespor’a destek bekleyen Başkan Çakır, yaklaşık 20 gün önce basın toplantısını düzenleyerek istifa edeceğini açıklamıştı.

GÖZLER KONGRE’YE ÇEVRİLDİ

Bu kararın ardından Gebzespor taraftarları Başkan İlker Çakır’ı bu kararından döndürmek için yoğun bir çaba harcarlarken, tüm gözler başta Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker olmak üzere, kenti yöneten kurum ve merciilere çevrildi. Gebzespor’a ‘Manevi’ desteğini esirgemeyeceğini açıklayan Belediye Başkanı Köşker’in ardından gözler şimdi 30 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Gebzespor Olağanüstü Genel Kurulu’na çevrildi. Başkan Köşker’in ilker Çakır’a ‘Devam et’ çağrısı sonrasında artık son sözü İlker Çakır söyleyecek.

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.