Berber ve kuaförlere ikinci test!

Darıca 01.07.2020 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Berber ve kuaförlere ikinci test!

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan Darıcalı berber ve kuaförlere ikinci bir korona virüs testi yapılacağını açıkladı. Normalleşme takviminin açıklandığı ilk günden bu yana büyük bir özveri ile Darıca’daki esnaflara Covid-19 testi yapan Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü testlere devam ediyor. Testlerde ikinci aşamaya geçen ilçe sağlık müdürlüğü esnaflara ikinci kez korona testi yapmaya hazırlanıyor. İkinci testlerde ilk olarak öncelik berber ve kuaförlere verildi. Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan yazılı bir açıklama yaparak berber ve kuaförleri teste davet etti. TEST YAPTIRIN Doğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Değerli Darıcalı kuaför ve berber esnafımız, sizin ve vatandaşlarımızın sağlığı için Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğünde Pazartesi ve Salı günü saat 10.00-17.00 saatleri arasında kuaför, berber ve çalışanlarına Covid-19 testi yapılacaktır. Çalışanlarınızla birlikte Kurumumuza gelerek test yaptırmanız önemli rica olunur. Adres: Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü Fevziçakmak Mahallesi Dr. Zeki Acar Caddesi Sarmaşık Sokak No: 63 - Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısı”

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan Darıcalı berber ve kuaförlere ikinci bir korona virüs testi yapılacağını açıkladı.

Normalleşme takviminin açıklandığı ilk günden bu yana büyük bir özveri ile Darıca’daki esnaflara Covid-19 testi yapan Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü testlere devam ediyor. Testlerde ikinci aşamaya geçen ilçe sağlık müdürlüğü esnaflara ikinci kez korona testi yapmaya hazırlanıyor. İkinci testlerde ilk olarak öncelik berber ve kuaförlere verildi. Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan yazılı bir açıklama yaparak berber ve kuaförleri teste davet etti.

TEST YAPTIRIN

Doğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Değerli Darıcalı kuaför ve berber esnafımız, sizin ve vatandaşlarımızın sağlığı için Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğünde Pazartesi ve Salı günü saat 10.00-17.00 saatleri arasında kuaför, berber ve çalışanlarına Covid-19 testi yapılacaktır. Çalışanlarınızla birlikte Kurumumuza gelerek test yaptırmanız önemli rica olunur. Adres: Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü Fevziçakmak Mahallesi Dr. Zeki Acar Caddesi Sarmaşık Sokak No: 63 - Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısı”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.