Berberler ‘Bismillah’ dedi

Gebze 11.05.2020 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Berberler ‘Bismillah’ dedi

21 Mart tarihinden bu yana corona virüs salgını tedbirleri kapsamında kapalı duran berber ve kuaförler bugün itibariyle iş başı yaptı. Yeniden dükkânlarını açarak müşterileriyle bir araya gelmenin sevincini yaşayan berber ve kuaförler sevinçliydi.  50 günü aşkın bir süre sonra dükkânlarını açan berber ve kuaförlere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Randevuların dolduğu berber ve kuaförler tek kullanımlık malzemeler ile eldiven ve maskeleriyle vatandaşa hizmet verdi. Uzun süre berber ve kuaför sıkıntısı yaşayan vatandaşlar ise son derece memnun ve mutluydu. HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK Uzun zaman sonra yeniden dükkanlarını açmanın sevincini yaşadıklarını kaydeden berber ve kuaförler, “Müşterilerimizle bir arada olmanın sevincini yaşıyoruz. Uzun süre ayrı kaldık. Her şeyin başında sağlık geliyor. Belirli kriterlere uyarak müşterilerimize randevulu sistemle hizmet veriyoruz. Hijyen ve kurallara uyarak çalışıyoruz. Herkese hayırlı olsun” ifadesini kullandılar. 

21 Mart tarihinden bu yana corona virüs salgını tedbirleri kapsamında kapalı duran berber ve kuaförler bugün itibariyle iş başı yaptı. Yeniden dükkânlarını açarak müşterileriyle bir araya gelmenin sevincini yaşayan berber ve kuaförler sevinçliydi.  50 günü aşkın bir süre sonra dükkânlarını açan berber ve kuaförlere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Randevuların dolduğu berber ve kuaförler tek kullanımlık malzemeler ile eldiven ve maskeleriyle vatandaşa hizmet verdi. Uzun süre berber ve kuaför sıkıntısı yaşayan vatandaşlar ise son derece memnun ve mutluydu.

HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK

Uzun zaman sonra yeniden dükkanlarını açmanın sevincini yaşadıklarını kaydeden berber ve kuaförler, “Müşterilerimizle bir arada olmanın sevincini yaşıyoruz. Uzun süre ayrı kaldık. Her şeyin başında sağlık geliyor. Belirli kriterlere uyarak müşterilerimize randevulu sistemle hizmet veriyoruz. Hijyen ve kurallara uyarak çalışıyoruz. Herkese hayırlı olsun” ifadesini kullandılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.