Beş bin bayrak dağıttılar

Siyaset 04.02.2020 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Beş bin bayrak dağıttılar

TÜRKAV Gebze Şubesi, MHP Gebze İlçe Başkanlığı ve Gebze Ülkü Ocaklarından ortaklaşa anlamlı bir çalışma gerçekleştirildi. “Batı yakasını kırmızı beyaza boyayacağız” temalı etkinlikle Gebzeli vatandaşlara tam beş bin adet Türk bayrağı dağıtıldı. VATANDAŞ DUYGULANDI TÜRKAV Gebze Şubesi, MHP Gebze İlçe Başkanlığı ve Gebze Ülkü Ocaklarından ortaklaşa anlamlı bir çalışma gerçekleştirildi. “Batı yakasını kırmızı beyaza boyayacağız” temalı etkinlikle Gebze Kent Meydanında vatandaşlara tam beş bin adet Türk bayrağı dağıtıldı. Düzenlenen program Gebzelilerden tam not alırken vatandaşlar, “Çok güzel bir etkinlik. Duygulandık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Türk bayrağıyla sorunu olan herkese anlamlı bir cevap oldu” yorumunu yaptılar. GEBZE KIRMIZI BEYAZ OLDU Gebze Kent Meydanını kırmızı beyaza boyayan çalışmayla, son günlerde tartışma konusu olan Türk bayrağı provokasyonlarına yönelik en anlamlı ve güzel cevabı veren TÜRKAV Gebze Şubesi, MHP Gebze İlçe Başkanlığı ve Gebze Ülkü Ocakları, düzenledikleri etkinlikle çok önemli bir işe imza atarak güzel bir işe imza attılar. Görenlerden tam not alan bu çalışmayla Gebze Kent Meydanı kırmızı beyaza boyanırken tam beş bin adet Türk bayrağıyla rekor denecek sayıda bayrak dağıtıldı.

TÜRKAV Gebze Şubesi, MHP Gebze İlçe Başkanlığı ve Gebze Ülkü Ocaklarından ortaklaşa anlamlı bir çalışma gerçekleştirildi. “Batı yakasını kırmızı beyaza boyayacağız” temalı etkinlikle Gebzeli vatandaşlara tam beş bin adet Türk bayrağı dağıtıldı.

VATANDAŞ DUYGULANDI

TÜRKAV Gebze Şubesi, MHP Gebze İlçe Başkanlığı ve Gebze Ülkü Ocaklarından ortaklaşa anlamlı bir çalışma gerçekleştirildi. “Batı yakasını kırmızı beyaza boyayacağız” temalı etkinlikle Gebze Kent Meydanında vatandaşlara tam beş bin adet Türk bayrağı dağıtıldı. Düzenlenen program Gebzelilerden tam not alırken vatandaşlar, “Çok güzel bir etkinlik. Duygulandık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Türk bayrağıyla sorunu olan herkese anlamlı bir cevap oldu” yorumunu yaptılar.

GEBZE KIRMIZI BEYAZ OLDU

Gebze Kent Meydanını kırmızı beyaza boyayan çalışmayla, son günlerde tartışma konusu olan Türk bayrağı provokasyonlarına yönelik en anlamlı ve güzel cevabı veren TÜRKAV Gebze Şubesi, MHP Gebze İlçe Başkanlığı ve Gebze Ülkü Ocakları, düzenledikleri etkinlikle çok önemli bir işe imza atarak güzel bir işe imza attılar. Görenlerden tam not alan bu çalışmayla Gebze Kent Meydanı kırmızı beyaza boyanırken tam beş bin adet Türk bayrağıyla rekor denecek sayıda bayrak dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.