Beşir Derneği Darıca'da yüzleri güldürdü!

Darıca 10.01.2020 - 15:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Beşir Derneği Darıca'da yüzleri güldürdü!

Beşir Derneği Darıca'da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin kendi siparişleri doğrultusunda oluşturulan yardımlar teslim edildi. Beşir Derneği Darıca temsilciliği tarafından düzenli olarak hazırlanan yardım paketleri ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü. Geliştirdiği sipariş sistemiyle ihtiyaç sahiplerinin gerçek ihtiyacını karşılayan Beşir Derneği, dağıtım yapmak yerine yardım yapmayı merkeze alan bu anlayışla Türkiye’nin 81 ilinde nitelikli yardımlar yapmaya devam ediyor. Beşir Derneği’nin geliştirdiği bu yardım modeliyle yurdumuzun her yerinde olduğu gibi Darıca'da da yüzler güldü. Beşir Derneği Darıca Temsilciliği, bölgede bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin yardımlarını kapı kapı dolaşarak teslim etti. Beşir Derneği, bağışçı ve gönüllülerinden aldığı destekler ile kanayan yaralara merhem olmaya devam edecek

Beşir Derneği Darıca'da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin kendi siparişleri doğrultusunda oluşturulan yardımlar teslim edildi.

Beşir Derneği Darıca temsilciliği tarafından düzenli olarak hazırlanan yardım paketleri ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü. Geliştirdiği sipariş sistemiyle ihtiyaç sahiplerinin gerçek ihtiyacını karşılayan Beşir Derneği, dağıtım yapmak yerine yardım yapmayı merkeze alan bu anlayışla Türkiye’nin 81 ilinde nitelikli yardımlar yapmaya devam ediyor. Beşir Derneği’nin geliştirdiği bu yardım modeliyle yurdumuzun her yerinde olduğu gibi Darıca'da da yüzler güldü. Beşir Derneği Darıca Temsilciliği, bölgede bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin yardımlarını kapı kapı dolaşarak teslim etti. Beşir Derneği, bağışçı ve gönüllülerinden aldığı destekler ile kanayan yaralara merhem olmaya devam edecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.