BEYAZ AY’DAN Türkiye’de bir ilk

Çayırova 20.05.2017 - 11:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BEYAZ AY’DAN Türkiye’de bir ilk

Kocaeli BEYAZ AY Derneği Başkanı Furkan Uğur Eşitti Holiday İnn Hotelde bir araya geldiği yönetim kurulu üyeleri ile Türkiye’de bir ilke imza atacak projesini paylaştı.

Görme özürlü vatandaşların katılacağı Kabartma Yazılı Kur’an-ı Kerim okuma Yarışmasının organizasyonunun içeri ile ilgili bilgi aktarımının yapıldığı toplantıda dernek yönetim kurulundan Gebze Belediye Meclis Üyesi Tuba Şensoy, Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayşin Balcılar, Çayırova Belediye Meclis Üyesi Murat Küçük, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Tokmak,  Edebiyaçı-Eğitimci Musa Yaşaroğlu,  Gebze Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Feyza Şule Karabıyık, Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır ve basın mensupları katıldı. BEYAZ AY Derneği Başkanı Furkan Uğur Eşitti yaptığı açıklamada, 10-16 Mayıs arası kutlanan engelliler haftası nedeniyle bizler de büyük bir proje oluşturduk. Aslında belirli günlere ve haftalara göre hareketlenen, proje üreten insanlar veya bir dernek değiliz. GÖRMEYENLERDE KUR’AN-I KERİM OKUYABİLECEK Her zaman engelli vatandaşlarımızla iç içeyiz. Kabartma yazıyla yazılmış Kuran-ı Kerim Okuma yarışması daha önce ülkemizde hiç düzenlenmedi. Bunu hayata geçirmek istiyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova Belediyesi, müftülük ve diyanet işleri destekli bu projemizde tüm ülkedeki görme özürlü vatandaşlarımızı bu yarışma çerçevesinde Kocaeli’nde bir araya getirmek istiyoruz. Yarışmaya katılacak olan engelli vatandaşlarımız internet arama motorlarından BEYAZ AY yazarak ulaşım sağlayabilirler. Ayrıca bu yarışmanın dışında Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenmek isteyen engelli vatandaşlarımız için de bir kurs oluşturma aşamasındayız. Yarışmaya şimdiden Kocaeli genelinde 22 vatandaşımız başvurdu.”dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Kocaeli BEYAZ AY Derneği Başkanı Furkan Uğur Eşitti Holiday İnn Hotelde bir araya geldiği yönetim kurulu üyeleri ile Türkiye’de bir ilke imza atacak projesini paylaştı.

Görme özürlü vatandaşların katılacağı Kabartma Yazılı Kur’an-ı Kerim okuma Yarışmasının organizasyonunun içeri ile ilgili bilgi aktarımının yapıldığı toplantıda dernek yönetim kurulundan Gebze Belediye Meclis Üyesi Tuba Şensoy, Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayşin Balcılar, Çayırova Belediye Meclis Üyesi Murat Küçük, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Tokmak,  Edebiyaçı-Eğitimci Musa Yaşaroğlu,  Gebze Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Feyza Şule Karabıyık, Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır ve basın mensupları katıldı. BEYAZ AY Derneği Başkanı Furkan Uğur Eşitti yaptığı açıklamada, 10-16 Mayıs arası kutlanan engelliler haftası nedeniyle bizler de büyük bir proje oluşturduk. Aslında belirli günlere ve haftalara göre hareketlenen, proje üreten insanlar veya bir dernek değiliz.

GÖRMEYENLERDE KUR’AN-I KERİM OKUYABİLECEK

Her zaman engelli vatandaşlarımızla iç içeyiz. Kabartma yazıyla yazılmış Kuran-ı Kerim Okuma yarışması daha önce ülkemizde hiç düzenlenmedi. Bunu hayata geçirmek istiyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova Belediyesi, müftülük ve diyanet işleri destekli bu projemizde tüm ülkedeki görme özürlü vatandaşlarımızı bu yarışma çerçevesinde Kocaeli’nde bir araya getirmek istiyoruz. Yarışmaya katılacak olan engelli vatandaşlarımız internet arama motorlarından BEYAZ AY yazarak ulaşım sağlayabilirler. Ayrıca bu yarışmanın dışında Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenmek isteyen engelli vatandaşlarımız için de bir kurs oluşturma aşamasındayız. Yarışmaya şimdiden Kocaeli genelinde 22 vatandaşımız başvurdu.”dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.