Bıkım için Yarın Büyük Gün

Çayırova 21.09.2017 - 09:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bıkım için Yarın Büyük Gün

Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisler Müdürü ve bölgemizin tanınan ve sevilen isimlerinden olan Emrah Bıkım, Zeliha Bilgin ile hayatını birleştiriyor. 22 Eylül Cuma günü (YARIN) saat 19:00-23:00 arası Salon Grand Toprak´ta düzenlenecek düğün törenine bölge protokolü, işadamı ve siyasetçilerinin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.  HEDEF gazetesi  gazetesi olarak Emrah Bıkım ve Zeliha Bilgin çiftine bir ömür mutluluklar diliyoruz.

Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisler Müdürü ve bölgemizin tanınan ve sevilen isimlerinden olan Emrah Bıkım, Zeliha Bilgin ile hayatını birleştiriyor. 22 Eylül Cuma günü (YARIN) saat 19:00-23:00 arası Salon Grand Toprak´ta düzenlenecek düğün törenine bölge protokolü, işadamı ve siyasetçilerinin büyük ilgi göstermesi bekleniyor. 

HEDEF gazetesi  gazetesi olarak Emrah Bıkım ve Zeliha Bilgin çiftine bir ömür mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.