Bilge Koleji geleceğin mesleklerini yetiştirecek

Darıca 25.06.2019 - 17:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bilge Koleji geleceğin mesleklerini yetiştirecek

Marmara Bilge Okulları Darıca Şubesi Genel Koordinatörü Türker Gedik, 2019-2020 eğitim öğretim yılında fen ve teknoloji lisesi kuracaklarını belirterek, geleceğin mesleklerine öğrenci yetiştireceklerini söyledi. Marmara Bilge Okulları Darıca Şubesi Genel Koordinatörü Türker Gedik dün Darıca kampüsünde bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında konuşan Gedik, “Türkiye’de ilk defa İnovatif-Hibrit öğrenme merkezini açtık. Klasik eğitim yapılırken, bir taraftan da robotik kodlama ve steam-maker üzerine bir eğitim düzenledik. Uzun soluklu çalışmalar yaparak, robotik kodlamayı derslerin içine yerleştirdik. Biz altyapımızı hazırlayarak, 2019-2020 eğitim öğretim yılında fen ve teknoloji lisesi kuracağız çok kısıtlı sayıda öğrenci alacağız ve özel bir müfredat programıyla büyük bir başarı sağlayacağız. MADDİ KAYGIMIZ YOK Bizim derslerden bir kısmı endüstri 4.0 üzerine olacak. LGS sınavlarında öğrencilerimiz başarı gösterdi. Ciddi bir sonuç gösterdi. Öğrenci alırken LGS sonucuna önem göstereceğiz. Temmuz ayı sonunda giriş kabul sınavı yapacağız ve özel bir ekiple çocukları mülakata sokacağız. Öğrencilerin ideallerini ve hayallerini öğreneceğiz. Seçilmiş olan 15-18 öğrenciye lisede eğitim vereceğiz ve bu çocuklarımız 4 yılın sonrasında çok büyük yerlerde olacak.  Fen ve Teknoloji üretkenliği öne çıkartan bir proje olacak. Türkiye’de 8 yıl sonra ben de varım diyebilecek 15 tane çocuk kazandırabilirsek bizler için en büyük mutluluk olacak. Bizim maddi bir kaygımız yok. İdeallerimiz var. 8 yıl sonrasında Türkiye’nin marka değeri olabilecek çocuklar yetiştirmek istiyoruz. BÖLGENİN EN ÖNEMLİ EĞİTİM KURUMU Türkiye’de hedefe yürüyen okullara ihtiyaçlarımız var. Bölgeye de bir kazanım sağlayacağız. Özel bir eğitim programı olacak. Fen derslerinin yanı sıra, endüstri 4.0 eğitimi, nesnelerin interneti eğitimi, drone eğitimi, üretkenlik eğitimi alacaklar, problem çözme ve ekip birliğine yönelik çocukları hazırlayacağız. Eğitimi, altyapısı, öğretmenleri özel bir okul olacak. 21 yüzyıl becerilerine yönelik öğrencileri hazırlayacak bir ekibimiz olacak. Biz gelecekte ortaya çıkabilecek mesleklere yönelik öğrencilerimizi yetiştirmek istiyoruz. Marmara Bilge Okulları bu bölgenin en önemli eğitim kurumudur. Bölgenin en güçlü fen ve teknoloji lisesi Marmara Bilge Okulları bölgesinde açılacak” açıklamasında bulundu. KÜBRA AKABALI

Marmara Bilge Okulları Darıca Şubesi Genel Koordinatörü Türker Gedik, 2019-2020 eğitim öğretim yılında fen ve teknoloji lisesi kuracaklarını belirterek, geleceğin mesleklerine öğrenci yetiştireceklerini söyledi. Marmara Bilge Okulları Darıca Şubesi Genel Koordinatörü Türker Gedik dün Darıca kampüsünde bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında konuşan Gedik, “Türkiye’de ilk defa İnovatif-Hibrit öğrenme merkezini açtık. Klasik eğitim yapılırken, bir taraftan da robotik kodlama ve steam-maker üzerine bir eğitim düzenledik. Uzun soluklu çalışmalar yaparak, robotik kodlamayı derslerin içine yerleştirdik. Biz altyapımızı hazırlayarak, 2019-2020 eğitim öğretim yılında fen ve teknoloji lisesi kuracağız çok kısıtlı sayıda öğrenci alacağız ve özel bir müfredat programıyla büyük bir başarı sağlayacağız.

MADDİ KAYGIMIZ YOK

Bizim derslerden bir kısmı endüstri 4.0 üzerine olacak. LGS sınavlarında öğrencilerimiz başarı gösterdi. Ciddi bir sonuç gösterdi. Öğrenci alırken LGS sonucuna önem göstereceğiz. Temmuz ayı sonunda giriş kabul sınavı yapacağız ve özel bir ekiple çocukları mülakata sokacağız. Öğrencilerin ideallerini ve hayallerini öğreneceğiz. Seçilmiş olan 15-18 öğrenciye lisede eğitim vereceğiz ve bu çocuklarımız 4 yılın sonrasında çok büyük yerlerde olacak.  Fen ve Teknoloji üretkenliği öne çıkartan bir proje olacak. Türkiye’de 8 yıl sonra ben de varım diyebilecek 15 tane çocuk kazandırabilirsek bizler için en büyük mutluluk olacak. Bizim maddi bir kaygımız yok. İdeallerimiz var. 8 yıl sonrasında Türkiye’nin marka değeri olabilecek çocuklar yetiştirmek istiyoruz.

BÖLGENİN EN ÖNEMLİ EĞİTİM KURUMU

Türkiye’de hedefe yürüyen okullara ihtiyaçlarımız var. Bölgeye de bir kazanım sağlayacağız. Özel bir eğitim programı olacak. Fen derslerinin yanı sıra, endüstri 4.0 eğitimi, nesnelerin interneti eğitimi, drone eğitimi, üretkenlik eğitimi alacaklar, problem çözme ve ekip birliğine yönelik çocukları hazırlayacağız. Eğitimi, altyapısı, öğretmenleri özel bir okul olacak. 21 yüzyıl becerilerine yönelik öğrencileri hazırlayacak bir ekibimiz olacak. Biz gelecekte ortaya çıkabilecek mesleklere yönelik öğrencilerimizi yetiştirmek istiyoruz. Marmara Bilge Okulları bu bölgenin en önemli eğitim kurumudur. Bölgenin en güçlü fen ve teknoloji lisesi Marmara Bilge Okulları bölgesinde açılacak” açıklamasında bulundu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.