Bilgievlerinde ücretsiz yaz etkinlikleri başlıyor

Kocaeli 05.06.2017 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bilgievlerinde ücretsiz yaz etkinlikleri başlıyor

Büyükşehir Belediyesi ücretsiz yaz etkinlikleri için Bilgievlerinde kayıtlar yapılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’ne bağlı olarak eğitim veren Bilgievleri yaz sezonunda faaliyetlerini sürdürecek. Bilgievleri yaz boyunca çocukların vakitlerini en iyi şekilde geçirmeleri için birbirinden renkli ve eğitici faaliyetler hazırladı. Ücretsiz yaz etkinliklerinden 6-12 yaş arasındaki tüm öğrenciler yararlanabilecek. EĞİTİCİ VE EĞLENCELİ ETKİNLİKLER VAR Ücretsiz yaz etkinlikleri 12 Haziran, 19 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu çerçevede öğrenciler için, Kur’an eğitimi, havuz etkinlikleri, gençlik kampları, kültürel ve sosyal geziler, eğlenceli oyunlar, el sanatları ve tasarım, yarışma ve turnuvalar, satranç ve zeka oyunları gibi birbirinden eğlenceli ve eğitici faaliyetler gerçekleştirilecek. Yaz etkinliklerinden yararlanmak isteyen öğrencilerin Bilgievlerine giderek kayıt olmaları yeterli olacak.

Büyükşehir Belediyesi ücretsiz yaz etkinlikleri için Bilgievlerinde kayıtlar yapılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’ne bağlı olarak eğitim veren Bilgievleri yaz sezonunda faaliyetlerini sürdürecek. Bilgievleri yaz boyunca çocukların vakitlerini en iyi şekilde geçirmeleri için birbirinden renkli ve eğitici faaliyetler hazırladı. Ücretsiz yaz etkinliklerinden 6-12 yaş arasındaki tüm öğrenciler yararlanabilecek.

EĞİTİCİ VE EĞLENCELİ ETKİNLİKLER VAR

Ücretsiz yaz etkinlikleri 12 Haziran, 19 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu çerçevede öğrenciler için, Kur’an eğitimi, havuz etkinlikleri, gençlik kampları, kültürel ve sosyal geziler, eğlenceli oyunlar, el sanatları ve tasarım, yarışma ve turnuvalar, satranç ve zeka oyunları gibi birbirinden eğlenceli ve eğitici faaliyetler gerçekleştirilecek. Yaz etkinliklerinden yararlanmak isteyen öğrencilerin Bilgievlerine giderek kayıt olmaları yeterli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.