“Bilinen isimlerin dolaşması bizi yaralıyor!”

Kocaeli 12.06.2019 - 18:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Bilinen isimlerin dolaşması bizi yaralıyor!”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, FETÖ konusunda eleştiri aldıklarının altını çizerek “Kocaeli ve Gebze bölgesinden bilinen isimlerin sokakta dolaşması bizi yaralıyor” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Esas organizatörler yurtdışına kaçtı. Kocaeli’nde bize gelen eleştiri var. Özellikle ticaret erbabı olarak görülen, bildiğin para kasası olarak görülen, insanları sevk ve irade eden tiplerin içeri alındıktan sonra serbest bırakıldığı yönünde eleştiriler geliyor. İsimler geliyor” şeklinde konuştu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, gazeteci Ahmet Akçaalan’ın Kocaeli TV’de sunduğu Ters Köşe programına konuk oldu. AK Parti’nin FETÖ mücadelesinin hassasiyetli şekilde devam ettiğini söyleyen Yılmaz, “Kocaeli ve Gebze bölgesinden bilinen isimlerin sokakta dolaşması bizi yaralıyor” dedi. Yılmaz, şu ifadeleri kullandı, “Esas organizatörler yurtdışına kaçtı. Kocaeli’nde bize gelen eleştiri var. ELEŞTİRİLER GELİYOR Özellikle ticaret erbabı olarak görülen, bildiğin para kasası olarak görülen, insanları sevk ve irade eden tiplerin içeri alındıktan sonra serbest bırakıldığı yönünde eleştiriler geliyor. İsimler geliyor. Bize Gebze ve Kocaeli bölgesinden isimler geldi. Bu isimleri gerekli yerlere iletiyoruz. Maalesef geliyor. Yargı süreçleri geliyor. 15 Temmuz sonrası bana bir ihbar geldi. Bakın İstanbul’dan ihbar geldi. Bir isim önemli bir görevde. Bunlar spor yapılanmasını organize eden isim olarak ihbar geldi. Ben Kocaeli’nde o kurumu aradım. Böyle bir ihbar var dedim. Bu isim sol zihniyet olarak biliyoruz dediler sonra MHP’li dediler. Araştırın dedim. Araştırdılar yaptırdığı tezlerden, askeri yönetim ve darbe ile ilgili tezler çıkıyor. Evinden FETÖ kayıt dinlemeleri çıkıyor. Fotoğraflarda futbolcuların terörist başının yanında resmi çıktı. Zor bir mücadele…” KAYNAK: YENİÇAĞ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, FETÖ konusunda eleştiri aldıklarının altını çizerek “Kocaeli ve Gebze bölgesinden bilinen isimlerin sokakta dolaşması bizi yaralıyor” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Esas organizatörler yurtdışına kaçtı. Kocaeli’nde bize gelen eleştiri var. Özellikle ticaret erbabı olarak görülen, bildiğin para kasası olarak görülen, insanları sevk ve irade eden tiplerin içeri alındıktan sonra serbest bırakıldığı yönünde eleştiriler geliyor. İsimler geliyor” şeklinde konuştu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, gazeteci Ahmet Akçaalan’ın Kocaeli TV’de sunduğu Ters Köşe programına konuk oldu. AK Parti’nin FETÖ mücadelesinin hassasiyetli şekilde devam ettiğini söyleyen Yılmaz, “Kocaeli ve Gebze bölgesinden bilinen isimlerin sokakta dolaşması bizi yaralıyor” dedi. Yılmaz, şu ifadeleri kullandı, “Esas organizatörler yurtdışına kaçtı. Kocaeli’nde bize gelen eleştiri var.

ELEŞTİRİLER GELİYOR

Özellikle ticaret erbabı olarak görülen, bildiğin para kasası olarak görülen, insanları sevk ve irade eden tiplerin içeri alındıktan sonra serbest bırakıldığı yönünde eleştiriler geliyor. İsimler geliyor. Bize Gebze ve Kocaeli bölgesinden isimler geldi. Bu isimleri gerekli yerlere iletiyoruz. Maalesef geliyor. Yargı süreçleri geliyor. 15 Temmuz sonrası bana bir ihbar geldi. Bakın İstanbul’dan ihbar geldi. Bir isim önemli bir görevde. Bunlar spor yapılanmasını organize eden isim olarak ihbar geldi. Ben Kocaeli’nde o kurumu aradım. Böyle bir ihbar var dedim. Bu isim sol zihniyet olarak biliyoruz dediler sonra MHP’li dediler. Araştırın dedim. Araştırdılar yaptırdığı tezlerden, askeri yönetim ve darbe ile ilgili tezler çıkıyor. Evinden FETÖ kayıt dinlemeleri çıkıyor. Fotoğraflarda futbolcuların terörist başının yanında resmi çıktı. Zor bir mücadele…”

KAYNAK: YENİÇAĞ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.