GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Bilişim Vadisi’nde dev konferans

Gebze 04.10.2019 - 15:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bilişim Vadisi’nde dev konferans

Bilişim Vadisi'nde 500 üst düzey yöneticinin katılımı ile gerçekleştirilecek Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı Marmara bölgesinin en etkili Bilgi ve İletişim Teknolojileri Etkinliği ve en büyük Kamu-Özel sektör buluşması olmaya aday gösteriliyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesindeki Bilişim Vadisi ve EFF Organizasyon Limited Şirketi'nin 9 Ekim 2019'da Bilişim Vadisi'nde 500 üst düzey yöneticinin katılımı ile gerçekleştireceği Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı Marmara bölgesinin en etkili Bilgi ve İletişim Teknolojileri Etkinliği ve en büyük Kamu-Özel sektör buluşması olmaya aday gösteriliyor.  Dijital Dönüşüm, Dijital Dönüşüm Yol Haritası, Endüstri 4.0, Yapay Zeka, IoT Teknolojisi ve Stratejileri, Akıllı Şehirler, Endüstriyel Akıllı Üretim, Siber Güvenlik, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, Dijital Para Birimleri ve Teknolojileri, Son Teknoloji Deneyimleri gibi konuların tartışılacağı etkinlikte; Türkiye Cumhuriyeti Bakanlıklarından, Belediyelerden, Üniversitelerden, İdare Başkanlıklarından, Sanayi Odaları ve Ticaret Odalarından, Teknoloji Sağlayıcı firmalardan, Son Kullanıcı firmalardan, Operatörlerden, Bankalardan ve daha birçok ilgili sektör ve yönetimlerinden katılımcılar bulunacaktır. KONUŞMACILAR T.C. Sağlık Bakanlığı, M. Fatih Ulucam, Sistem Yönetimi ve Bilgi Güvenliği Dairesi Başkanı, İstanbul Sanayi Odası, Adnan Dalgakiran, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Emre Öğütcen, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı, Türkiye Bilişim Derneği Yönetim kurulu Başkanı Rahmi Aktepe ve ENOSAD, Huseyin Halici, Yönetim Kurulu Başkanı gibi alanında uzman üst düzey yöneticiler ve Kamu Temsilcileri bulunuyor.
Bilişim Vadisi'nde 500 üst düzey yöneticinin katılımı ile gerçekleştirilecek Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı Marmara bölgesinin en etkili Bilgi ve İletişim Teknolojileri Etkinliği ve en büyük Kamu-Özel sektör buluşması olmaya aday gösteriliyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesindeki Bilişim Vadisi ve EFF Organizasyon Limited Şirketi'nin 9 Ekim 2019'da Bilişim Vadisi'nde 500 üst düzey yöneticinin katılımı ile gerçekleştireceği Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı Marmara bölgesinin en etkili Bilgi ve İletişim Teknolojileri Etkinliği ve en büyük Kamu-Özel sektör buluşması olmaya aday gösteriliyor.  Dijital Dönüşüm, Dijital Dönüşüm Yol Haritası, Endüstri 4.0, Yapay Zeka, IoT Teknolojisi ve Stratejileri, Akıllı Şehirler, Endüstriyel Akıllı Üretim, Siber Güvenlik, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, Dijital Para Birimleri ve Teknolojileri, Son Teknoloji Deneyimleri gibi konuların tartışılacağı etkinlikte; Türkiye Cumhuriyeti Bakanlıklarından, Belediyelerden, Üniversitelerden, İdare Başkanlıklarından, Sanayi Odaları ve Ticaret Odalarından, Teknoloji Sağlayıcı firmalardan, Son Kullanıcı firmalardan, Operatörlerden, Bankalardan ve daha birçok ilgili sektör ve yönetimlerinden katılımcılar bulunacaktır.

KONUŞMACILAR

T.C. Sağlık Bakanlığı, M. Fatih Ulucam, Sistem Yönetimi ve Bilgi Güvenliği Dairesi Başkanı, İstanbul Sanayi Odası, Adnan Dalgakiran, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Emre Öğütcen, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı, Türkiye Bilişim Derneği Yönetim kurulu Başkanı Rahmi Aktepe ve ENOSAD, Huseyin Halici, Yönetim Kurulu Başkanı gibi alanında uzman üst düzey yöneticiler ve Kamu Temsilcileri bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.