Bilişim Vadisi oyuna ev sahipliği yapacak!

Gebze 20.08.2019 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bilişim Vadisi oyuna ev sahipliği yapacak!

Bilişim Vadisi oyun geliştirme yaz kampı olan ‘Oyunla Gelecek’ programı bugün başlıyor. Söz konusu programda Bilişim Vadisi konaklama ve yemek imkanları da sunacak.

Bilişim Vadisi’nden yapılan açıklamada, “Siz oyun severleri bu yaz; üretken, yaratıcı, girişimci bir etkinliğe davet ediyoruz. 20 Ağustos’ta başlayacak olan eğitim programımız, 30 Ağustos’a kadar dolu dolu devam edecek. 10 günlük eğitim kampının son iki günü sadece atölye ve yarışmalara ayrıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı birlikte kutlarken, bir yandan da çok önemli bir çalıştay yapacağız. Günün anlam ve önemine binaen Büyük Zafer’in yüzüncü yılına 100 dijital oyunla girsek nasıl olur? Sorusuna cevap arayacağız. ÇADIRLARDA KONAKLAMA Eğitime katılan arkadaşlarımız program sonunda sertifika alacaklar. Animasyon Film Yapımcıları Derneği, Anadolu Kültür ve Sanat Meclisi, TRT yürütücü ortaklarımız olarak programda yer alacak. Kampımız, Bilişim Vadisi Kongre ve Fuar merkez binasında gerçekleşecek.  Binanın hemen yanındaki yeşil alanda kurulan çadırlarda konaklama imkânı olacak. Bina içerisinde ise derslikler, salonlar ve diğer ihtiyaçlar için hazırlıklar tamamlandı. Vadi içerisindeki sosyal alanlar ise iletişim ağının kuvvetlenmesine olanak sağlayacak etkinliklere ev sahipliği yapacak. EĞİTİM VE ETKİNLİKLERİN TAMAMI ÜCRETSİZ Konaklama imkanı olmaması nedeniyle gelemeyecek olan öğrenciler, eğitimleri online olarak takip edecekler ama maalesef pek çok sürpriz etkinlik, eğlence, deneyim aktarımı ve network imkanından faydalanamayacak. Eğitim ve etkinliklerin tamamı ücretsiz. Bilişim Vadisi’nin yemekhanesinden çıkan yemeklerden ücretsiz faydalanma imkanı da olacak. Alternatif olarak vadi içindeki kafelerde ücretli olarak da yemek yenebilir. Konaklamak için Bilişim Vadisi kampüsü içinde kamp alanımız olacak. Kampımızda kontenjanla sınırlı sayıda çadırlarımız olacak. Konferans oturumlarında ise sonuç odaklı tartışmalar ışığında sektöre ayna tutacağız. Yurt dışından deneyimli isimler canlı bağlantılarla bize yenilikleri anlatacak. Geceleri ateş başında sohbet edeceğiz. Eğitim binasına günlük ulaşımı olan öğrencilerimiz için konaklama olmadan eğitimlere katılma imkanı da mevcut. EĞİTİMLER PROFESYONELLER TARAFINDAN VERİLECEK AAA kalitesinde işler yapan global şirketlerin vizyonuna ortak olmak bize ne kadar uzak? sorusunun yanıtını 1. ağızdan dinlemek ve bu hayale ortak olmak için neler yapabileceğinizi öğrenmeniz için tasarladığımız eğitim takvimimizde; animasyondan yazılım geliştirmeye, hikaye yazım tekniklerinden kamera kullanımına kadar birçok eğitim bulunmaktadır. Bu eğitimler sektöründe öncü şirket yöneticileri, ileri gelen akademisyenler ve uzun yıllardır bu işi yapan sektör profesyonelleri tarafından verilmektedir” ifadelerine yer verildi. HABER: KÜBRA AKABALI
Bilişim Vadisi oyun geliştirme yaz kampı olan ‘Oyunla Gelecek’ programı bugün başlıyor. Söz konusu programda Bilişim Vadisi konaklama ve yemek imkanları da sunacak.

Bilişim Vadisi’nden yapılan açıklamada, “Siz oyun severleri bu yaz; üretken, yaratıcı, girişimci bir etkinliğe davet ediyoruz. 20 Ağustos’ta başlayacak olan eğitim programımız, 30 Ağustos’a kadar dolu dolu devam edecek. 10 günlük eğitim kampının son iki günü sadece atölye ve yarışmalara ayrıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı birlikte kutlarken, bir yandan da çok önemli bir çalıştay yapacağız. Günün anlam ve önemine binaen Büyük Zafer’in yüzüncü yılına 100 dijital oyunla girsek nasıl olur? Sorusuna cevap arayacağız.

ÇADIRLARDA KONAKLAMA

Eğitime katılan arkadaşlarımız program sonunda sertifika alacaklar. Animasyon Film Yapımcıları Derneği, Anadolu Kültür ve Sanat Meclisi, TRT yürütücü ortaklarımız olarak programda yer alacak. Kampımız, Bilişim Vadisi Kongre ve Fuar merkez binasında gerçekleşecek.  Binanın hemen yanındaki yeşil alanda kurulan çadırlarda konaklama imkânı olacak. Bina içerisinde ise derslikler, salonlar ve diğer ihtiyaçlar için hazırlıklar tamamlandı. Vadi içerisindeki sosyal alanlar ise iletişim ağının kuvvetlenmesine olanak sağlayacak etkinliklere ev sahipliği yapacak.

EĞİTİM VE ETKİNLİKLERİN TAMAMI ÜCRETSİZ

Konaklama imkanı olmaması nedeniyle gelemeyecek olan öğrenciler, eğitimleri online olarak takip edecekler ama maalesef pek çok sürpriz etkinlik, eğlence, deneyim aktarımı ve network imkanından faydalanamayacak. Eğitim ve etkinliklerin tamamı ücretsiz. Bilişim Vadisi’nin yemekhanesinden çıkan yemeklerden ücretsiz faydalanma imkanı da olacak. Alternatif olarak vadi içindeki kafelerde ücretli olarak da yemek yenebilir. Konaklamak için Bilişim Vadisi kampüsü içinde kamp alanımız olacak. Kampımızda kontenjanla sınırlı sayıda çadırlarımız olacak. Konferans oturumlarında ise sonuç odaklı tartışmalar ışığında sektöre ayna tutacağız. Yurt dışından deneyimli isimler canlı bağlantılarla bize yenilikleri anlatacak. Geceleri ateş başında sohbet edeceğiz. Eğitim binasına günlük ulaşımı olan öğrencilerimiz için konaklama olmadan eğitimlere katılma imkanı da mevcut.

EĞİTİMLER PROFESYONELLER TARAFINDAN VERİLECEK

AAA kalitesinde işler yapan global şirketlerin vizyonuna ortak olmak bize ne kadar uzak? sorusunun yanıtını 1. ağızdan dinlemek ve bu hayale ortak olmak için neler yapabileceğinizi öğrenmeniz için tasarladığımız eğitim takvimimizde; animasyondan yazılım geliştirmeye, hikaye yazım tekniklerinden kamera kullanımına kadar birçok eğitim bulunmaktadır. Bu eğitimler sektöründe öncü şirket yöneticileri, ileri gelen akademisyenler ve uzun yıllardır bu işi yapan sektör profesyonelleri tarafından verilmektedir” ifadelerine yer verildi.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.