BİLKAR’da resim sergisi

Gebze 14.06.2019 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

BİLKAR’da resim sergisi

BİLKAR’da, “Çizginin ve Rengin Yüzeye Dokunuşu” temasıyla resim sergisi başladı. Sergi, 30 Haziran Pazar günü akşamına kadar devam edecek

Gebze’nin kültür ve sanatta aktif ve üretken sivil toplum örgütü Bilimsel Kültürel Araştırmalar Üretim ve Yayıncılık Kooperatifi BİLKAR’da, “Çizginin ve Rengin Yüzeye Dokunuşu” temasıyla resim sergisi başladı. 30 Haziran Pazar günü akşamına kadar devam edecek olan sergide BİLKAR Görsel Sanatlar Atölyesi öğretmenleri Ufuk Muslu ve Yıldırım Gül’ün öğrencilerinin çalışmaları sergileniyor. AKADEMİYE HAZIRLIK VE HOBİ SINIFLARI 05-11 yaş grubunda Yıldırım Gül hem ortaöğretim güzel sanatlar liselerine hazırlık hem de hobi sınıfları çalıştırıyor. 11 yaş üstü gruplarında Ufuk Muslu akademiye hazırlık ve hobi sınıfları çalıştırıyor. BİLKAR tarafından sergiye dair yapılan açıklamada, “Öğrencilerimizin tüm hızla kariyerlerine hazırlandıkları bu dönemde bu serginin onlar için moral kaynağı olması umuyor başarılarının daim olmasını diliyoruz. Tamamı öğrencilerimizin çizimlerinden oluşan sergimize tüm Gebzeliler’i davet ederiz” denildi. YILSONU ŞENLİĞİ Sergi; BİLKAR’ın Hacı Halil Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi, Beşiroğlu Altın Han, 2’nci kattaki yerinde, Volkan Dündar Çok Amaçlı Salonu’nda gezilebilir. Öte yandan BİLKAR’ın geleneksel hale gelen yılsonu şenliğinin 11’nci 20-21 Haziran Perşembe ve Cuma günleri 18.00-21.00 saatleri arasında Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.
BİLKAR’da, “Çizginin ve Rengin Yüzeye Dokunuşu” temasıyla resim sergisi başladı. Sergi, 30 Haziran Pazar günü akşamına kadar devam edecek

Gebze’nin kültür ve sanatta aktif ve üretken sivil toplum örgütü Bilimsel Kültürel Araştırmalar Üretim ve Yayıncılık Kooperatifi BİLKAR’da, “Çizginin ve Rengin Yüzeye Dokunuşu” temasıyla resim sergisi başladı. 30 Haziran Pazar günü akşamına kadar devam edecek olan sergide BİLKAR Görsel Sanatlar Atölyesi öğretmenleri Ufuk Muslu ve Yıldırım Gül’ün öğrencilerinin çalışmaları sergileniyor.

AKADEMİYE HAZIRLIK VE HOBİ SINIFLARI

05-11 yaş grubunda Yıldırım Gül hem ortaöğretim güzel sanatlar liselerine hazırlık hem de hobi sınıfları çalıştırıyor. 11 yaş üstü gruplarında Ufuk Muslu akademiye hazırlık ve hobi sınıfları çalıştırıyor. BİLKAR tarafından sergiye dair yapılan açıklamada, “Öğrencilerimizin tüm hızla kariyerlerine hazırlandıkları bu dönemde bu serginin onlar için moral kaynağı olması umuyor başarılarının daim olmasını diliyoruz. Tamamı öğrencilerimizin çizimlerinden oluşan sergimize tüm Gebzeliler’i davet ederiz” denildi.

YILSONU ŞENLİĞİ

Sergi; BİLKAR’ın Hacı Halil Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi, Beşiroğlu Altın Han, 2’nci kattaki yerinde, Volkan Dündar Çok Amaçlı Salonu’nda gezilebilir. Öte yandan BİLKAR’ın geleneksel hale gelen yılsonu şenliğinin 11’nci 20-21 Haziran Perşembe ve Cuma günleri 18.00-21.00 saatleri arasında Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.