19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BİLKAR’da yılsonu şenliği

Gebze 19.06.2019 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

BİLKAR’da yılsonu şenliği

BİLKAR’ın bu yıl 11’ncisini tekrarlayacağı geleneksel yılsonu şenliği 20-21 Haziran günlerinde Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Gebze’nin kültür ve sanatta aktif ve üretken sivil toplum örgütü Bilimsel Kültürel Araştırmalar Üretim ve Yayıncılık Kooperatifi BİLKAR’da, geleneksel hale gelen yılsonu şenliğinin bir yenisi tekrarlanacak. Bu yıl 11’nci kez düzenlenecek şenlik 20-21 Haziran Perşembe ve Cuma günleri 18.00-21.00 saatleri arasında Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Müzik ve tiyatro gruplarının performanslarını sahneleyeceği şenliğe ilginin yoğun olması bekleniyor. ŞAİR ADNAN YÜCEL ANILIYOR Öte yandan Şair Adnan Yücel, 22 Haziran Cumartesi günü saat 16.00’da BİLKAR’ın Hacı Halil Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi, Beşiroğlu Altınhan’daki yerinde düzenlenecek etkinlikle anılacak. Müslüm Kabadayı ve Halil Yeni’nin konuşmacı olduğu etkinlikte Zeynep Özer şiirler; Burak Öztürk, Hasan Fatih Selçuk ve Mehmet Şükrü Özbek ezgiler ile yer alacak.

BİLKAR’ın bu yıl 11’ncisini tekrarlayacağı geleneksel yılsonu şenliği 20-21 Haziran günlerinde Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Gebze’nin kültür ve sanatta aktif ve üretken sivil toplum örgütü Bilimsel Kültürel Araştırmalar Üretim ve Yayıncılık Kooperatifi BİLKAR’da, geleneksel hale gelen yılsonu şenliğinin bir yenisi tekrarlanacak. Bu yıl 11’nci kez düzenlenecek şenlik 20-21 Haziran Perşembe ve Cuma günleri 18.00-21.00 saatleri arasında Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Müzik ve tiyatro gruplarının performanslarını sahneleyeceği şenliğe ilginin yoğun olması bekleniyor.

ŞAİR ADNAN YÜCEL ANILIYOR

Öte yandan Şair Adnan Yücel, 22 Haziran Cumartesi günü saat 16.00’da BİLKAR’ın Hacı Halil Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi, Beşiroğlu Altınhan’daki yerinde düzenlenecek etkinlikle anılacak. Müslüm Kabadayı ve Halil Yeni’nin konuşmacı olduğu etkinlikte Zeynep Özer şiirler; Burak Öztürk, Hasan Fatih Selçuk ve Mehmet Şükrü Özbek ezgiler ile yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.