BİLTEK ÖĞRETMENLERİ BİR ARAYA GELDİ

Kocaeli 25.11.2015 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BİLTEK ÖĞRETMENLERİ BİR ARAYA GELDİ

Biltek Okulları’nda Öğretmenler Günü sürprizlerle kutlandı. Biltekli öğretmenler, gündüz öğrencilerinin hazırladığı sürpriz videolarla duygulandı. Öğretmenler Günü yemeğinde ise öğretmenler ney dinletisi eşliğinde keyifli saatler geçirdi.

Biltek Okulları öğrencileri, öğretmenlerini 24 Kasım’da hazırladıkları sürpriz videolarla şaşırttı. Sabah düzenlenen törende, öğretmenleri için yazdıkları şiirleri okuyan öğrenciler, sonrasında öğretmenlerini anlattıkları videolarla öğretmenlerine duygulu anlar yaşattı. Biltek Okulları’nın düzenlediği öğretmenler günü yemeğinde ise öğretmenler ney dinletisi eşliğinde keyifli saatler geçirdi.   Gündüz: “Öğretmenlerimiz bizim gurur kaynağımız” Biltek Okulları Genel Müdürü Sıtkı Gündüz, Öğretmenler Günü ile ilgili yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Öğretmenlik mesleği son derece kutsal bir meslek. Geleceğe yüzünü dönmüş ancak değerlerinden de vazgeçmeyen kendine güvenli, ahlaklı ve dürüst bir neslin yetişmesinde herkesten çok öğretmenlerimizin payı var.” Öğretmenlerin çocuklara sadece müspet ilimleri değil, toplumun değerlerini ve kültürlerini de aşıladığını belirten Gündüz, “Öğretmenlerimiz, Biltek olarak bizim en büyük gurur kaynağımız. Onlar sayesinde geleceğe güvenle bakıyoruz. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor ve her birine emekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.     Öğretmenler Günü pastası Biltek Okulları yönetimiyle birlikte kesilen Öğretmenler Günü pastası ile son bulan etkinlikte öğretmenlere bu günün anısına hediyeler verildi.   Biltek Okulları Hakkında: Biltek Okulları insani değerlere önem veren, bilgili, görgülü, erdemli ve başarılı bireyler yetiştirmek üzere 2002 yılında eğitim ve öğretim hayatına başladı. Sağlam geçmiş, başarılı gelecek misyonuyla yola çıkan Biltek Okulları, değerler eğitimiyle farklılaşıyor. Biltek Okulları’nın İstanbul’da Üsküdar ve Kurtköy’de olmak üzere iki, Ankara’da ise bir kampüsü bulunuyor. Biltek Okulları, kısa bir süre sonra İstanbul Halkalı ve Bursa’da açılacak yeni kampüsleriyle büyümeye devam edecek.
Biltek Okulları’nda Öğretmenler Günü sürprizlerle kutlandı. Biltekli öğretmenler, gündüz öğrencilerinin hazırladığı sürpriz videolarla duygulandı. Öğretmenler Günü yemeğinde ise öğretmenler ney dinletisi eşliğinde keyifli saatler geçirdi.

Biltek Okulları öğrencileri, öğretmenlerini 24 Kasım’da hazırladıkları sürpriz videolarla şaşırttı. Sabah düzenlenen törende, öğretmenleri için yazdıkları şiirleri okuyan öğrenciler, sonrasında öğretmenlerini anlattıkları videolarla öğretmenlerine duygulu anlar yaşattı. Biltek Okulları’nın düzenlediği öğretmenler günü yemeğinde ise öğretmenler ney dinletisi eşliğinde keyifli saatler geçirdi.

 

Gündüz: “Öğretmenlerimiz bizim gurur kaynağımız”

Biltek Okulları Genel Müdürü Sıtkı Gündüz, Öğretmenler Günü ile ilgili yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Öğretmenlik mesleği son derece kutsal bir meslek. Geleceğe yüzünü dönmüş ancak değerlerinden de vazgeçmeyen kendine güvenli, ahlaklı ve dürüst bir neslin yetişmesinde herkesten çok öğretmenlerimizin payı var.” Öğretmenlerin çocuklara sadece müspet ilimleri değil, toplumun değerlerini ve kültürlerini de aşıladığını belirten Gündüz, “Öğretmenlerimiz, Biltek olarak bizim en büyük gurur kaynağımız. Onlar sayesinde geleceğe güvenle bakıyoruz. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor ve her birine emekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

Öğretmenler Günü pastası

Biltek Okulları yönetimiyle birlikte kesilen Öğretmenler Günü pastası ile son bulan etkinlikte öğretmenlere bu günün anısına hediyeler verildi.

 

Biltek Okulları Hakkında:

Biltek Okulları insani değerlere önem veren, bilgili, görgülü, erdemli ve başarılı bireyler yetiştirmek üzere 2002 yılında eğitim ve öğretim hayatına başladı. Sağlam geçmiş, başarılı gelecek misyonuyla yola çıkan Biltek Okulları, değerler eğitimiyle farklılaşıyor. Biltek Okulları’nın İstanbul’da Üsküdar ve Kurtköy’de olmak üzere iki, Ankara’da ise bir kampüsü bulunuyor. Biltek Okulları, kısa bir süre sonra İstanbul Halkalı ve Bursa’da açılacak yeni kampüsleriyle büyümeye devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.