19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Binlerce fidan Darıcalı öğrencilerle buluştu!

Darıca 06.09.2019 - 12:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Binlerce fidan Darıcalı öğrencilerle buluştu!

Darıca Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak ‘İlk Ses, İlk Nefes, İlk Harf Ormanı’ programı Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu'nda düzenlendi. Düzenlenen törende binlerce fidan ilkokul öğrencileri ile buluştu.

Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu’nda bugün gerçekleştirilen törene; Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.  Düzenlenen programın açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz yaptı. Oğuz, “2019-2020 eğitim öğretim yılını kutlarım. Çocuklarımıza ağaç sevgisini aşılamak, onları ağaçla buluşturmak için bu programı düzenledik. Çocuklar sınıflarda hazır olan fidanları kendi elleri ile yetiştirecekleri fidanlarla büyüyecekler. Gündüzümüzde orman yangınlarının bu kadar yoğun olduğu bir zamanda çocuklarımızım fidanla bütünleşmesi bizim için eğitimsel açıdan önem arz ediyor. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, güzel yarınlarımızı oluşturacak çocuklarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.  SENEYE ZEYTİN AĞAÇLARI Oğuz’un ardından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bir konuşma yaptı. Bıyık konuşmasında, “Darıca’da doğdum büyüdüm. Sancaktepe AK Parti gelmeden önce taşlarla dolu, bazılarının mezarlık yapma hayali olan bir yerdi. Şimdi geleceğe bir yatırım, bir orman. Derdimiz çocuklarımıza gelecekle alakalı hayallerinin de yeşermesini arzu ediyoruz. Kariyer planları arasında bu fidanların büyük bir yeri bulunuyor. Her yıl fidanlarla çocuklarımızı buluşturacağız. Önümüzdeki yıl 4 bin zeytin ağacını evlatlarımızla buluşturacağız. Amacımız yeşil bir Darıca kurmak. Bu sürecin başlangıcından sonuma emeği olan herkese teşekkür ederim. Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum“ ifadelerine yer verdi.  DAHA YEŞİL DARICA Başkan Bıyık’ın ardından son olarak Darıca Kaymakamı Ömer Karaman konuşma yaptı. Kaymakam Karaman, “Darıca’ya göç eden insanların en büyük memnuniyeti Darıcamızın yeşil olması. Vatandaşımız yeşil alanlarda her akşam nefes alıyor. Türkiye’de örneği olmayan bir yatırım. Darıca’da her 4 kişiden biri eğitim hayatına katılacak. Birinci önceliğimiz eğitim. Bundan daha başarılı bir çalışma olamaz. Her öğrenciye mesaj veriyoruz; Her öğrenci bir fidandır. Her çocuk okula başlarken fidan sahibi olsun. Yeşili sevmeyen topluluklardan hiçbir şey olmaz. Bugünlerde buna çok ihtiyacımız var. Ormanlarımızı ve çevremizi korumak adına hepimize milli görev düşüyor. Tomurcuk kaygısı olmayan fidan fidan değildir” diyerek sözlerini noktaladı. Yapılan konuşmaların ardından temsili fidan dikimi ile program son buldu. KÜBRA AKABALI
Darıca Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak ‘İlk Ses, İlk Nefes, İlk Harf Ormanı’ programı Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu'nda düzenlendi. Düzenlenen törende binlerce fidan ilkokul öğrencileri ile buluştu.

Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu’nda bugün gerçekleştirilen törene; Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.  Düzenlenen programın açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz yaptı. Oğuz, “2019-2020 eğitim öğretim yılını kutlarım. Çocuklarımıza ağaç sevgisini aşılamak, onları ağaçla buluşturmak için bu programı düzenledik. Çocuklar sınıflarda hazır olan fidanları kendi elleri ile yetiştirecekleri fidanlarla büyüyecekler. Gündüzümüzde orman yangınlarının bu kadar yoğun olduğu bir zamanda çocuklarımızım fidanla bütünleşmesi bizim için eğitimsel açıdan önem arz ediyor. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, güzel yarınlarımızı oluşturacak çocuklarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu. 

SENEYE ZEYTİN AĞAÇLARI

Oğuz’un ardından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bir konuşma yaptı. Bıyık konuşmasında, “Darıca’da doğdum büyüdüm. Sancaktepe AK Parti gelmeden önce taşlarla dolu, bazılarının mezarlık yapma hayali olan bir yerdi. Şimdi geleceğe bir yatırım, bir orman. Derdimiz çocuklarımıza gelecekle alakalı hayallerinin de yeşermesini arzu ediyoruz. Kariyer planları arasında bu fidanların büyük bir yeri bulunuyor. Her yıl fidanlarla çocuklarımızı buluşturacağız. Önümüzdeki yıl 4 bin zeytin ağacını evlatlarımızla buluşturacağız. Amacımız yeşil bir Darıca kurmak. Bu sürecin başlangıcından sonuma emeği olan herkese teşekkür ederim. Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum“ ifadelerine yer verdi. 

DAHA YEŞİL DARICA

Başkan Bıyık’ın ardından son olarak Darıca Kaymakamı Ömer Karaman konuşma yaptı. Kaymakam Karaman, “Darıca’ya göç eden insanların en büyük memnuniyeti Darıcamızın yeşil olması. Vatandaşımız yeşil alanlarda her akşam nefes alıyor. Türkiye’de örneği olmayan bir yatırım. Darıca’da her 4 kişiden biri eğitim hayatına katılacak. Birinci önceliğimiz eğitim. Bundan daha başarılı bir çalışma olamaz. Her öğrenciye mesaj veriyoruz; Her öğrenci bir fidandır. Her çocuk okula başlarken fidan sahibi olsun. Yeşili sevmeyen topluluklardan hiçbir şey olmaz. Bugünlerde buna çok ihtiyacımız var. Ormanlarımızı ve çevremizi korumak adına hepimize milli görev düşüyor. Tomurcuk kaygısı olmayan fidan fidan değildir” diyerek sözlerini noktaladı. Yapılan konuşmaların ardından temsili fidan dikimi ile program son buldu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.