BİR ANNENİN EN ZOR ANI!

Kocaeli 06.02.2015 - 15:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

BİR ANNENİN EN ZOR ANI!

Kocaeli’nde öldürüldükten sonra çöp poşetine konularak, yol kenarındaki tarlaya atılan kadının cesedi annesi tarafından teşhis edildi.

Kızının cansız bedenini teşhis eden acılı anne, "Şimdi ben senin çocuğuna ne söyleyeceğim" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde hurda toplayan bir kişi tarafından bulunan ve elleri bileklerinden kesilmiş kadının kimliği, kolundaki dövmelerden teşhis edildi. Ulusal bir kanalın canlı yayın yapan programında fotoğraflardaki kadının kızı Nuran Dutlu olduğunu teşhis eden anne Hediye Görmüş, programın ardından İzmit Asri Mezarlık morguna gelerek kızının cesedini teşhis etti. Teşhis sonrası morgdan gözyaşları içerisinde çıkan anne Görmüş, "Ben şimdi senin çocuğuna ne diyeceğim" diyerek ağladı. Sinir krizi geçiren anne Dutlu’yu dini nikahlı olduğu öğrenilen eşi Süheyl Şengül teselli etmeye çalıştı. Teşhis sonrası Mezarlık morgundaki bekleme odasına alınan Dutlu ailesi, ardından Jandarma aracıyla Kocaeli Savcılığı’na götürüldü. Aile, savcının talimatına göre cenazeyi alarak Manisa’ya gitmeyi bekliyor. Öte yandan, İzmit İlçe Jandarma birliğine bağlı ekiplerce olayın geniş boyutlu araştırıldığı ve olayın faillerinin kısa sürede yakalanmasının beklendiği öğrenildi.  
Kocaeli’nde öldürüldükten sonra çöp poşetine konularak, yol kenarındaki tarlaya atılan kadının cesedi annesi tarafından teşhis edildi.

Kızının cansız bedenini teşhis eden acılı anne, "Şimdi ben senin çocuğuna ne söyleyeceğim" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde hurda toplayan bir kişi tarafından bulunan ve elleri bileklerinden kesilmiş kadının kimliği, kolundaki dövmelerden teşhis edildi. Ulusal bir kanalın canlı yayın yapan programında fotoğraflardaki kadının kızı Nuran Dutlu olduğunu teşhis eden anne Hediye Görmüş, programın ardından İzmit Asri Mezarlık morguna gelerek kızının cesedini teşhis etti. Teşhis sonrası morgdan gözyaşları içerisinde çıkan anne Görmüş, "Ben şimdi senin çocuğuna ne diyeceğim" diyerek ağladı. Sinir krizi geçiren anne Dutlu’yu dini nikahlı olduğu öğrenilen eşi Süheyl Şengül teselli etmeye çalıştı.
Teşhis sonrası Mezarlık morgundaki bekleme odasına alınan Dutlu ailesi, ardından Jandarma aracıyla Kocaeli Savcılığı’na götürüldü. Aile, savcının talimatına göre cenazeyi alarak Manisa’ya gitmeyi bekliyor.
Öte yandan, İzmit İlçe Jandarma birliğine bağlı ekiplerce olayın geniş boyutlu araştırıldığı ve olayın faillerinin kısa sürede yakalanmasının beklendiği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.