Bir Dürdane Yıldız Klasiği

Darıca 01.06.2018 - 14:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bir Dürdane Yıldız Klasiği

DARICA TOKİ MTAL KENDİNİ AŞAN BİR MARKA OLDU

Darıca Toki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilk kez mezun verdiği sezon sonunda öyle bir final yaptı ki töreni izleyenler gözlerini sunum yapan öğrencilerden alamadı. Bölgemizde ki aynı kategori okullara göre bir adım önde olan ve bu özelliğini ispatlayan etkinliklerinin bir yenisini gerçekleştiren Darıca TOKİ MTAL bu yıl ilk mezunlarını verdi.  Okulun yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen defilede öğrenciler kendi tasarladıkları kıyafetlere modellik etti. Birbirinden ilginç stil ve renklerle büyük ilgi çeken öğrencilerin kıyafetleri podyum yürüyüşleri ile de profesyonel mankenleri aratmadı. ONLARLA GURUR DUYUYORUM Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Dürdane Yıldız, “Her geçen gün okulumuz bölgede gerçekleştirdiği ilklerde büyük ivme kazandı. Bu başarıyı elde eden okulumuzun tüm öğretmenlerine çok teşekkür ederim. Ayrıca öğrencilerimin de gösterdiği emek ve performanstan çok memnunum. Bir yıl boyunca aldıkları eğitimin sonucunu şimdi sizlere yansıtacaklar. Sizlere keyifli seyirler dilerim. Bu sene ilk mezunlarımızı veriyoruz. Onlara da bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dilerim. Onlar buradan çok özel bir sıfatla mezun olacaklar. Onların her biri TOKİ MTAL mezunu. Bunun ne demek olduğunu onlar çok iyi biliyor. “ dedi. DİĞER SUNUMLAR HARİKAYDI Öğrencilerin kendi tasarladığı kıyafetlerden oluşan defilenin yanı sıra saç ve makyaj tasarımlarından oluşan ikinci bir defilenin gerçekleştirdiği programda izleyenler keyifli anlar yaşadı. Ayrıca ana sınıfı öğrencilerinin dansları ve sunumları ile davetliler bu coşkuya ortak oldular.  Folklor gösterileri ve hatıra fotoğrafı çekimleri ile program sona erdi.
DARICA TOKİ MTAL KENDİNİ AŞAN BİR MARKA OLDU

Darıca Toki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilk kez mezun verdiği sezon sonunda öyle bir final yaptı ki töreni izleyenler gözlerini sunum yapan öğrencilerden alamadı.

Bölgemizde ki aynı kategori okullara göre bir adım önde olan ve bu özelliğini ispatlayan etkinliklerinin bir yenisini gerçekleştiren Darıca TOKİ MTAL bu yıl ilk mezunlarını verdi.  Okulun yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen defilede öğrenciler kendi tasarladıkları kıyafetlere modellik etti. Birbirinden ilginç stil ve renklerle büyük ilgi çeken öğrencilerin kıyafetleri podyum yürüyüşleri ile de profesyonel mankenleri aratmadı.

ONLARLA GURUR DUYUYORUM

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Dürdane Yıldız, “Her geçen gün okulumuz bölgede gerçekleştirdiği ilklerde büyük ivme kazandı. Bu başarıyı elde eden okulumuzun tüm öğretmenlerine çok teşekkür ederim. Ayrıca öğrencilerimin de gösterdiği emek ve performanstan çok memnunum. Bir yıl boyunca aldıkları eğitimin sonucunu şimdi sizlere yansıtacaklar. Sizlere keyifli seyirler dilerim. Bu sene ilk mezunlarımızı veriyoruz. Onlara da bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dilerim. Onlar buradan çok özel bir sıfatla mezun olacaklar. Onların her biri TOKİ MTAL mezunu. Bunun ne demek olduğunu onlar çok iyi biliyor. “ dedi.

DİĞER SUNUMLAR HARİKAYDI

Öğrencilerin kendi tasarladığı kıyafetlerden oluşan defilenin yanı sıra saç ve makyaj tasarımlarından oluşan ikinci bir defilenin gerçekleştirdiği programda izleyenler keyifli anlar yaşadı. Ayrıca ana sınıfı öğrencilerinin dansları ve sunumları ile davetliler bu coşkuya ortak oldular.  Folklor gösterileri ve hatıra fotoğrafı çekimleri ile program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.