Bir otobüsümüz bile yok..!

Spor 10.08.2017 - 09:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bir otobüsümüz bile yok..!

ŞEFFAF YÖNETİM TARZIYLA GIPTA İLE BAKILAN DARICA G.B NE YAZIK Kİ TAKIM OTOBÜSÜNDEN MAHRUM

3.Lig’in parmakla gösterilen kulübü Darıca Gençlerbirliği’nin bir takım otobüsünün bile olmaması önemli bir eksiklik olarak göze çarpıyor. Darıca’nın en önemli marka değerlerinden Darıca G.B için duyarsız kalan kulüp ve kent yöneticilerinin bu önemli eksiği gidererek kulübe yakışan bir otobüsü tahsis edilmesi için gerekli adımları atmaları bekleniyor. Uzun yıllardan bu yana şeffaf bir yönetim anlayışını benimseyen ve borçsuz yapısıyla 3.Lig’te parmakla gösterilen takımların başında gelen Darıca Gençlerbirliği takımı, 5 yıldızlı tesislerinin yanı sıra son yıllarda hatrı sayılır rakamlara transfer edilen yıldız futbolcularıyla dikkat çekiyor. Birbirinden önemli yıldızları Darıca’ya kazandıran sarı yeşilli kulübün, buna rağmen bir takım otobüsünün bile olmaması ise şaşkınlık yaratıyor. SIRADAN BİR OTOBÜS DARICA’YA YAKIŞMIYOR! Darıca’nın en önemli marka değerlerinden biri olan Darıca Gençlerbirliği’nin, belediyenin sıradan bir otobüsü ile deplasmanlarda boy göstermesi hayal kırıklığı yaratırken, Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk’ün konuyla alakalı duyarsız kalması tepki topluyor. Mevcut Darıca G.B takım otobüsü   ÖZTÜRK VE MECLİS ÜYELERİ DUYARSIZ Aynı zamanda Darıca Belediyesi meclis üyesi olan Başkan Öztürk’ün bu konuyu mecliste gündeme dahi getirmediği gözlenirken, siyasi partilerin meclis üyelerinin Darıca Gençlerbirliği’ne duyarsız kalması da tepki çekti. DARICA G.B BU KENTİN TAKIMI DEĞİL Mİ? Meclis üyelerinin Darıca Gençlerbirliği adına mecliste önergesi dahi sunmaması duyarsızlıklarını gözler önüne sererken, meclis üyelerinin bu tavrı ‘’Darıca Gençlerbirliği bu kentin takımı değil mi?’’ sorularını akıllara getiriyor. ÖNEMLİ BİR MOTİVASYON OLABİLİR Bölgemizin tek profesyonel kulübü Darıca Gençlerbirliği’nin sıradan bir otobüs yerine, sarı yeşilli renkleri taşıyan giydirmeli güzel bir otobüse kavuşması, kadroda yer alan birbirinden değerli futbolculara önemli derecede motivasyon kaynağı olacağı su götürmez bir gerçektir. ÖZTÜRK HAREKETE GEÇİRMELİ Transferde kesenin ağzını açarak Darıca Gençlerbirliği’nin ismini sıkça söz ettiren Başkan Mustafa Öztürk’ün, konuya öncülük ederek siyasi partilerin temsilcilerini ve yetkilileri harekete geçirmesi gerektiğini hatırlatmak isteriz. HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI Hedef Gazetesi olarak Darıca G.B’nin şampiyonluk için kenetlendiği bu önemli sezon öncesinde takımı havaya sokma adına büyük önem arz eden takım otobüsünün hayata geçirilmesi için tüm kent büyüklerini ve siyasileri duyarlı olmaya davet ediyoruz.
ŞEFFAF YÖNETİM TARZIYLA GIPTA İLE BAKILAN DARICA G.B NE YAZIK Kİ TAKIM OTOBÜSÜNDEN MAHRUM

3.Lig’in parmakla gösterilen kulübü Darıca Gençlerbirliği’nin bir takım otobüsünün bile olmaması önemli bir eksiklik olarak göze çarpıyor. Darıca’nın en önemli marka değerlerinden Darıca G.B için duyarsız kalan kulüp ve kent yöneticilerinin bu önemli eksiği gidererek kulübe yakışan bir otobüsü tahsis edilmesi için gerekli adımları atmaları bekleniyor.

Uzun yıllardan bu yana şeffaf bir yönetim anlayışını benimseyen ve borçsuz yapısıyla 3.Lig’te parmakla gösterilen takımların başında gelen Darıca Gençlerbirliği takımı, 5 yıldızlı tesislerinin yanı sıra son yıllarda hatrı sayılır rakamlara transfer edilen yıldız futbolcularıyla dikkat çekiyor. Birbirinden önemli yıldızları Darıca’ya kazandıran sarı yeşilli kulübün, buna rağmen bir takım otobüsünün bile olmaması ise şaşkınlık yaratıyor.

SIRADAN BİR OTOBÜS DARICA’YA YAKIŞMIYOR!

Darıca’nın en önemli marka değerlerinden biri olan Darıca Gençlerbirliği’nin, belediyenin sıradan bir otobüsü ile deplasmanlarda boy göstermesi hayal kırıklığı yaratırken, Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk’ün konuyla alakalı duyarsız kalması tepki topluyor.

Mevcut Darıca G.B takım otobüsü

 

ÖZTÜRK VE MECLİS ÜYELERİ DUYARSIZ

Aynı zamanda Darıca Belediyesi meclis üyesi olan Başkan Öztürk’ün bu konuyu mecliste gündeme dahi getirmediği gözlenirken, siyasi partilerin meclis üyelerinin Darıca Gençlerbirliği’ne duyarsız kalması da tepki çekti.

DARICA G.B BU KENTİN TAKIMI DEĞİL Mİ?

Meclis üyelerinin Darıca Gençlerbirliği adına mecliste önergesi dahi sunmaması duyarsızlıklarını gözler önüne sererken, meclis üyelerinin bu tavrı ‘’Darıca Gençlerbirliği bu kentin takımı değil mi?’’ sorularını akıllara getiriyor.

ÖNEMLİ BİR MOTİVASYON OLABİLİR

Bölgemizin tek profesyonel kulübü Darıca Gençlerbirliği’nin sıradan bir otobüs yerine, sarı yeşilli renkleri taşıyan giydirmeli güzel bir otobüse kavuşması, kadroda yer alan birbirinden değerli futbolculara önemli derecede motivasyon kaynağı olacağı su götürmez bir gerçektir.

ÖZTÜRK HAREKETE GEÇİRMELİ

Transferde kesenin ağzını açarak Darıca Gençlerbirliği’nin ismini sıkça söz ettiren Başkan Mustafa Öztürk’ün, konuya öncülük ederek siyasi partilerin temsilcilerini ve yetkilileri harekete geçirmesi gerektiğini hatırlatmak isteriz.

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

Hedef Gazetesi olarak Darıca G.B’nin şampiyonluk için kenetlendiği bu önemli sezon öncesinde takımı havaya sokma adına büyük önem arz eden takım otobüsünün hayata geçirilmesi için tüm kent büyüklerini ve siyasileri duyarlı olmaya davet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.