‘BİR TUĞLA DA BİZ KOYACAĞIZ’

Spor 15.07.2015 - 14:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘BİR TUĞLA DA BİZ KOYACAĞIZ’

Gebze’ye ataması onanan yeni İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, bugün makamında Gebze Spor Basınını ağırladı. Mücahit Sak’ın Gebze’de önemli işler yaptığını ve Sak’ın bilgi ve birikiminden faydalanmaya devam edeceklerini kaydeden Yavaşer, “ Gebzeliler’in desteğini alarak ilçeyi idari anlamda daha da ileriye taşıyacağız. Çünkü Gebze her şeyin en iyisine layık. Mücahit Müdür’ün attığı temellere bir tuğla da biz koyacağız’’ dedi.

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine ataması onanan ve önceki gün itibariyle de mesaisine başlayan Gökhan Yavaşer, dün Gebze Spor Basınını makamında ağırladı. Sorulan sorulara büyük bir içtenlikle yanıt veren Yavaşer, halefi Mücahit Sak’a teşekkür ederek sözlerine başladı. Yavaşer şöyle konuştu; “Mücahit Müdürümüze şahsım ve Bakanlığım adına teşekkür ediyorum. Vekâleten görevi yürütmesine rağmen önemli hizmetleri olmuş. Kadrolu olup da masa başında oturan birçok Müdür arkadaş biliyorum. Bu açıdan bakıldığında bile Mücahit Bey’in başarısı ortaya çıkıyor. Kendisi insanlara kendini sevdirmiş. Açıkçası olan gösterilen sevgi ve yaptığı hizmetler elimi rahatlattı. Masa başı Müdür olmayacağım.  Ben de yapılanların üzerine tuğla koyup hizmet ağını ileriye taşıyacağım. Sporu hep beraber kalkındıracağız” dedi. Yavaşer, Mücahit Sak’ın Spor Bakanlığı nezdinde yakın bir ilçeye atanmasını da istediğini ifade ederek, “Mücahit Bey’e güzey yerler verilir. Gebze’ye yakın bir yerde görev yapmasını isterim. Çünkü kendisinin bilgi ve birikiminden yararlanmam gerek” diye konuştu. GEBZE’YE ATANACAĞIMDAN ZERRE KADAR BİLGİ YOKTU Gebze’ye atacağından zerre kadar bilgisinin olmadığını aktaran Yavaşer,”Göreve gelmem de, geliş noktasında ya da bu görevi icra edişimde hiçbir arkadaşımın bana ön yargıyla bakmasını, bu görevlendirmenin altında başka şeyler aramasını, siyasi bağlantı ya da varsayımlar da bulunmasını istemiyorum. Ast olan kurumlardır. Sonuçta buraya ben kazık çakmaya gelmedim. Bizler Devlet memuruyuz. Günü geldiğinde bizimde buradaki görevi sona erer” dedi. GEBZE’YE ODAKLANACAĞIM Yıldız ve Gençler Güreş Milli Takımı’nın teknik direktörlüğünü yaptığını belirten Yavaşer, Gebze’ye atanmasından sonra bu iki görevden istifa edeceğini söyledi. Yavaşer konuyla ilgili açıklamasında, “Gazetelerde sürekli yurt dışında olacağım yazılıyor. Bunlar doğru değil. Önümüzde Yıldızlar Avrupa Şampiyonası ile Gençler Dünya Şampiyonası var. İki şampiyonada da sporcularımın başında olmam gerekiyor. Sonuçta bu Milli bir dava. Milli takımlardaki görevim Ağustos sonu itibariyle sona eriyor. Gebze’ye odaklanmam gerektiği için Milli Takım’ı bırakacağım” dedi. KENT DİNAMİKLERİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ Kent dinamiklerini hayata geçireceklerini kaydeden Gebze’nin çiçeği burnunda Spor Müdürü Yavaşer, “Kent dinamiklerini hayata geçirip, Mücahit Bey’in bıraktığı yerden bayrağı taşıyacağımıza ve daha üst seviyelere çıkartacağımıza dair söz veriyorum. Kapıları bir Şampiyon kimliğiyle açacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Sokak sokak gezer, sponsor ararım. Şunun da bilinmesini isterim, Müdürlük sıfatı hoşuma gitmiyor. Ben bir arkadaş, ağabey gibi görün” dedi.
Gebze’ye ataması onanan yeni İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, bugün makamında Gebze Spor Basınını ağırladı. Mücahit Sak’ın Gebze’de önemli işler yaptığını ve Sak’ın bilgi ve birikiminden faydalanmaya devam edeceklerini kaydeden Yavaşer, “ Gebzeliler’in desteğini alarak ilçeyi idari anlamda daha da ileriye taşıyacağız. Çünkü Gebze her şeyin en iyisine layık. Mücahit Müdür’ün attığı temellere bir tuğla da biz koyacağız’’ dedi.

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine ataması onanan ve önceki gün itibariyle de mesaisine başlayan Gökhan Yavaşer, dün Gebze Spor Basınını makamında ağırladı. Sorulan sorulara büyük bir içtenlikle yanıt veren Yavaşer, halefi Mücahit Sak’a teşekkür ederek sözlerine başladı. Yavaşer şöyle konuştu; “Mücahit Müdürümüze şahsım ve Bakanlığım adına teşekkür ediyorum. Vekâleten görevi yürütmesine rağmen önemli hizmetleri olmuş. Kadrolu olup da masa başında oturan birçok Müdür arkadaş biliyorum. Bu açıdan bakıldığında bile Mücahit Bey’in başarısı ortaya çıkıyor. Kendisi insanlara kendini sevdirmiş. Açıkçası olan gösterilen sevgi ve yaptığı hizmetler elimi rahatlattı. Masa başı Müdür olmayacağım.  Ben de yapılanların üzerine tuğla koyup hizmet ağını ileriye taşıyacağım. Sporu hep beraber kalkındıracağız” dedi. Yavaşer, Mücahit Sak’ın Spor Bakanlığı nezdinde yakın bir ilçeye atanmasını da istediğini ifade ederek, “Mücahit Bey’e güzey yerler verilir. Gebze’ye yakın bir yerde görev yapmasını isterim. Çünkü kendisinin bilgi ve birikiminden yararlanmam gerek” diye konuştu.

GEBZE’YE ATANACAĞIMDAN ZERRE KADAR BİLGİ YOKTU

Gebze’ye atacağından zerre kadar bilgisinin olmadığını aktaran Yavaşer,”Göreve gelmem de, geliş noktasında ya da bu görevi icra edişimde hiçbir arkadaşımın bana ön yargıyla bakmasını, bu görevlendirmenin altında başka şeyler aramasını, siyasi bağlantı ya da varsayımlar da bulunmasını istemiyorum. Ast olan kurumlardır. Sonuçta buraya ben kazık çakmaya gelmedim. Bizler Devlet memuruyuz. Günü geldiğinde bizimde buradaki görevi sona erer” dedi.

GEBZE’YE ODAKLANACAĞIM

Yıldız ve Gençler Güreş Milli Takımı’nın teknik direktörlüğünü yaptığını belirten Yavaşer, Gebze’ye atanmasından sonra bu iki görevden istifa edeceğini söyledi. Yavaşer konuyla ilgili açıklamasında, “Gazetelerde sürekli yurt dışında olacağım yazılıyor. Bunlar doğru değil. Önümüzde Yıldızlar Avrupa Şampiyonası ile Gençler Dünya Şampiyonası var. İki şampiyonada da sporcularımın başında olmam gerekiyor. Sonuçta bu Milli bir dava. Milli takımlardaki görevim Ağustos sonu itibariyle sona eriyor. Gebze’ye odaklanmam gerektiği için Milli Takım’ı bırakacağım” dedi.

KENT DİNAMİKLERİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Kent dinamiklerini hayata geçireceklerini kaydeden Gebze’nin çiçeği burnunda Spor Müdürü Yavaşer, “Kent dinamiklerini hayata geçirip, Mücahit Bey’in bıraktığı yerden bayrağı taşıyacağımıza ve daha üst seviyelere çıkartacağımıza dair söz veriyorum. Kapıları bir Şampiyon kimliğiyle açacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Sokak sokak gezer, sponsor ararım. Şunun da bilinmesini isterim, Müdürlük sıfatı hoşuma gitmiyor. Ben bir arkadaş, ağabey gibi görün” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.