Biraz daha sabredeceğiz

Sağlık 25.04.2020 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Biraz daha sabredeceğiz

Bir ayı aşkın bir süredir corona virüs salgını nedeniyle tüm yaşantımız çok farklı bir hal aldı. Sevdiklerimizle kucaklaşamaz, yaşlılarımızın yanına gidemez olduk. Gelen bilgiler Ramazan ayındaki durum değerlendirmesi sonrasında bayramın ardından yeni gelişmelerin olabileceği yönde.

Corona virüs salgını nedeniyle yaşantımız çok farklı bir hal aldı. Eski günlerden uzak, bambaşka bir tabloda yaşar olduk. Bir ayı aşkın bir süredir corona virüs salgını nedeniyle tüm yaşantımız çok farklı bir hal aldı. Sevdiklerimizle kucaklaşamaz, yaşlılarımızın yanına gidemez olduk. Kulislerde dolaşan bilgiler ve son açıklamalar gidişata göre Ramazan bayramının ardından yeni gelişmelerin bizleri beklediği şeklinde. Ancak pek tabi rehavet yok. KENDİMİZ VE SEVDİKLERİMİZ İÇİN Kurallara aynen uyup, yetkilileri yüzde yüz dinlersek bayramın ardından tedbirlerin kademeli olarak yumuşayacağı ifade edilirken kademe kademe yeni gelişmelerin bizleri beklediği gelen haberler arasında. Daha sabırlı ve dikkatli davranarak kurallara uymamız demek her birimiz için güzel gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Bu nedenle Ramazan ayında da aynı şekilde kurallara uyarak hem kendi sağlığımızı hem de sevdiklerimizin sağlığını düşüneceğiz.
Bir ayı aşkın bir süredir corona virüs salgını nedeniyle tüm yaşantımız çok farklı bir hal aldı. Sevdiklerimizle kucaklaşamaz, yaşlılarımızın yanına gidemez olduk. Gelen bilgiler Ramazan ayındaki durum değerlendirmesi sonrasında bayramın ardından yeni gelişmelerin olabileceği yönde.

Corona virüs salgını nedeniyle yaşantımız çok farklı bir hal aldı. Eski günlerden uzak, bambaşka bir tabloda yaşar olduk. Bir ayı aşkın bir süredir corona virüs salgını nedeniyle tüm yaşantımız çok farklı bir hal aldı. Sevdiklerimizle kucaklaşamaz, yaşlılarımızın yanına gidemez olduk. Kulislerde dolaşan bilgiler ve son açıklamalar gidişata göre Ramazan bayramının ardından yeni gelişmelerin bizleri beklediği şeklinde. Ancak pek tabi rehavet yok.

KENDİMİZ VE SEVDİKLERİMİZ İÇİN

Kurallara aynen uyup, yetkilileri yüzde yüz dinlersek bayramın ardından tedbirlerin kademeli olarak yumuşayacağı ifade edilirken kademe kademe yeni gelişmelerin bizleri beklediği gelen haberler arasında. Daha sabırlı ve dikkatli davranarak kurallara uymamız demek her birimiz için güzel gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Bu nedenle Ramazan ayında da aynı şekilde kurallara uyarak hem kendi sağlığımızı hem de sevdiklerimizin sağlığını düşüneceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.