Birbirimizi Sevmeliyiz

Kocaeli 24.02.2018 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Birbirimizi Sevmeliyiz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, bünyesinde faaliyet gösteren İzmit Akademi Lise eğitmenlerini Yazar Ömer Tuğrul İnançer ile buluşturdu. “Tevhid Bilinci ve Sevgi” konulu bir söyleşi gerçekleştiren İnançer, “Birbirinizi sevmedikçe iman etmiş olmazsınız hükmü gereğince, birbirimizi sevmeliyiz. Sevginin birbirine tercih edilemeyecek bir kavram olduğunu bilmeliyiz” dedi. SEVGİNİN ÖNEMİ İzmit Akademi Lise Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen sohbete eğitmenler yoğun ilgi gösterdi. Ömer Tuğrul İnançer, söyleşide sevginin önemini verdiği birbirinden anlamlı örneklerle ortaya koydu. “Birbirimizi sevmedikçe iman etmiş olmazsınız hükmüne göre birbirimizi sevmeliyiz” diyen İnançer, “Lakin, bir takım insanlar var. Diyor ki; ‘ben çocuğumu kucağıma alıp sevmem. Bu ne demek. Çocuk sevildiğini bilir ve ona göre hareket eder” dedi. SEVGİ BİRBİRİNE TERCİH EDİLEMEZ Ömer Tuğrul İnançer, çocuklar üzerinden verdiği örneklerle de yapılan yanlışları ortaya koydu. Çocuğun daha doğar doğmaz ailede dedeye, halaya, amcaya benzetildiğini söyleyen yazar, “Aslında herkes kendine benzer. Niye ille birine benzetmeye çalışıyoruz. Çocuk biraz büyür bu defa da o bildik “anneni mi babanı mı daha çok seviyorsun” sorusuna maruz kalır. O yavru sevgi tercihi mecburiyetinde kalıyor. Anne baba birbirine tercih edilir mi? Sevginin birbirine tercih edilmeyecek bir şey olduğunu bilmeliyiz” şeklinde konuştu. İnançer, söyleşinin sonunda kendisini İzmit Akademi Lise eğitmenleriyle buluşturduğu için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na teşekkür etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, bünyesinde faaliyet gösteren İzmit Akademi Lise eğitmenlerini Yazar Ömer Tuğrul İnançer ile buluşturdu. “Tevhid Bilinci ve Sevgi” konulu bir söyleşi gerçekleştiren İnançer, “Birbirinizi sevmedikçe iman etmiş olmazsınız hükmü gereğince, birbirimizi sevmeliyiz. Sevginin birbirine tercih edilemeyecek bir kavram olduğunu bilmeliyiz” dedi.

SEVGİNİN ÖNEMİ

İzmit Akademi Lise Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen sohbete eğitmenler yoğun ilgi gösterdi. Ömer Tuğrul İnançer, söyleşide sevginin önemini verdiği birbirinden anlamlı örneklerle ortaya koydu. “Birbirimizi sevmedikçe iman etmiş olmazsınız hükmüne göre birbirimizi sevmeliyiz” diyen İnançer, “Lakin, bir takım insanlar var. Diyor ki; ‘ben çocuğumu kucağıma alıp sevmem. Bu ne demek. Çocuk sevildiğini bilir ve ona göre hareket eder” dedi.

SEVGİ BİRBİRİNE TERCİH EDİLEMEZ

Ömer Tuğrul İnançer, çocuklar üzerinden verdiği örneklerle de yapılan yanlışları ortaya koydu. Çocuğun daha doğar doğmaz ailede dedeye, halaya, amcaya benzetildiğini söyleyen yazar, “Aslında herkes kendine benzer. Niye ille birine benzetmeye çalışıyoruz. Çocuk biraz büyür bu defa da o bildik “anneni mi babanı mı daha çok seviyorsun” sorusuna maruz kalır. O yavru sevgi tercihi mecburiyetinde kalıyor. Anne baba birbirine tercih edilir mi? Sevginin birbirine tercih edilmeyecek bir şey olduğunu bilmeliyiz” şeklinde konuştu. İnançer, söyleşinin sonunda kendisini İzmit Akademi Lise eğitmenleriyle buluşturduğu için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.