19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Birlikte başaracağız ve yeneceğiz ‘Türkiye!’

Gebze 25.03.2020 - 11:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Birlikte başaracağız ve yeneceğiz ‘Türkiye!’

ŞİMDİ BİRLİK VE KENETLENME ZAMANI

Türk milleti tarihi boyunca çok acılar, çok savaşlar ve dramlar gördü. Kurtuluş savaşında düşmana karşı aç ve susuz savaşan ulusumuz, son olarak 15 Temmuz darbe girişiminde düşmana geçit vermedi. Korona virüs salgınını da uyarıları dikkate alarak millet olarak hep birlikte yeneceğiz. Tüm dünya ve ülkemiz her gün Korona salgınına yeni canlar veriyoruz. Ölü sayısının her geçen gün arttığı ülkemizde son açıklama göre can kaybı 39’a yükseldi. Memleketimiz tarihi boyunca çok vakalar yaşadı.  Kurtuluş savaşında düşmana karşı aç ve susuz savaşan ulusumuz, son olarak 15 Temmuz darbe girişiminde düşmana geçit vermedi. Bizler inanıyoruz korona virüs salgınını da uyarıları dikkate alarak millet olarak hep birlikte yeneceğiz. ESKİ GÜZEL GÜNLERE DÖNECEĞİZ Yetkiler gece gündüz demeden vakalara karşı çalışıyor. Her geçen an önlem üzerine önlem alıyor. Sağlık bakanlığı ciddi çalışmalarına devam ediyor. Süreç zor ve sabır gerektiren bir süreç olarak görünüyor. Bizlerin üzerine düşen sabrı elden bırakmadan bu zor günlerin geçeceğine olan inancımızı diri tutabilmek. Bu zor periyodu kenetlenerek ve birlikte başararak atlatıp milletçe eski güzel günlerimize döneceğimizden kuşkumuz yok. HABER: REFİK SILA GÜVENÇ
ŞİMDİ BİRLİK VE KENETLENME ZAMANI

Türk milleti tarihi boyunca çok acılar, çok savaşlar ve dramlar gördü. Kurtuluş savaşında düşmana karşı aç ve susuz savaşan ulusumuz, son olarak 15 Temmuz darbe girişiminde düşmana geçit vermedi. Korona virüs salgınını da uyarıları dikkate alarak millet olarak hep birlikte yeneceğiz.

Tüm dünya ve ülkemiz her gün Korona salgınına yeni canlar veriyoruz. Ölü sayısının her geçen gün arttığı ülkemizde son açıklama göre can kaybı 39’a yükseldi. Memleketimiz tarihi boyunca çok vakalar yaşadı.  Kurtuluş savaşında düşmana karşı aç ve susuz savaşan ulusumuz, son olarak 15 Temmuz darbe girişiminde düşmana geçit vermedi. Bizler inanıyoruz korona virüs salgınını da uyarıları dikkate alarak millet olarak hep birlikte yeneceğiz.

ESKİ GÜZEL GÜNLERE DÖNECEĞİZ

Yetkiler gece gündüz demeden vakalara karşı çalışıyor. Her geçen an önlem üzerine önlem alıyor. Sağlık bakanlığı ciddi çalışmalarına devam ediyor. Süreç zor ve sabır gerektiren bir süreç olarak görünüyor. Bizlerin üzerine düşen sabrı elden bırakmadan bu zor günlerin geçeceğine olan inancımızı diri tutabilmek. Bu zor periyodu kenetlenerek ve birlikte başararak atlatıp milletçe eski güzel günlerimize döneceğimizden kuşkumuz yok.

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.