Birlikte kenti konuştular

Siyaset 05.02.2020 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Birlikte kenti konuştular

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve MHP Kocaeli İl başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın’a ziyarette bulundu. Ziyarette AK Parti İl başkanı Mehmet Ellibeş de yer alırken ortaya oldukça güzel görüntüler çıktı. KARŞILIKLI GÖRÜŞLERİNİ SUNDULAR Kent gündemi, kentin sorunları ve çözümleri konusunda görüş alışverişinin yapıldığı önemli zirvede kentin nabzı masaya yatırıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve MHP Kocaeli İl başkanı Aydın Ünlü ve AK Parti İl başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın ile bol bol sohbet etti. Kocaeli gündeminin masaya yatırıldığı sohbette, kentin sorun ve sıkıntıları konusunda görüşler istişare edildi.  BÜYÜKAKIN: “AYAKLARINIZA SAĞLIK” Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve MHP Kocaeli İl başkanı Aydın Ünlü ve AK Parti İl başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın en kısa zamanda yeniden bir araya geleceklerini söylerken güzel bir sohbet gerçekleştirdiklerini kaydettiler. Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, “Sayın vekilimize ve sayın başkanlarımıza teşekkür ederim, ayaklarına sağlık, çok memnun oldum” şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve MHP Kocaeli İl başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın’a ziyarette bulundu. Ziyarette AK Parti İl başkanı Mehmet Ellibeş de yer alırken ortaya oldukça güzel görüntüler çıktı.

KARŞILIKLI GÖRÜŞLERİNİ SUNDULAR

Kent gündemi, kentin sorunları ve çözümleri konusunda görüş alışverişinin yapıldığı önemli zirvede kentin nabzı masaya yatırıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve MHP Kocaeli İl başkanı Aydın Ünlü ve AK Parti İl başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın ile bol bol sohbet etti. Kocaeli gündeminin masaya yatırıldığı sohbette, kentin sorun ve sıkıntıları konusunda görüşler istişare edildi. 

BÜYÜKAKIN: “AYAKLARINIZA SAĞLIK”

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve MHP Kocaeli İl başkanı Aydın Ünlü ve AK Parti İl başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın en kısa zamanda yeniden bir araya geleceklerini söylerken güzel bir sohbet gerçekleştirdiklerini kaydettiler. Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, “Sayın vekilimize ve sayın başkanlarımıza teşekkür ederim, ayaklarına sağlık, çok memnun oldum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.