GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Bıyık, “Çekişmeleri bir kenara bırakalım”

Darıca 27.02.2020 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bıyık, “Çekişmeleri bir kenara bırakalım”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda tüm İslam âleminin kandilini tebrik etti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili’nin Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olduğunu belirterek bu aylarda sevgi, saygı ve yardımlaşma duygularının doruğa ulaştığını vurguladı. Yaptığı yazılı açıklamada Darıcalıların ve İslam âleminin kandilini kutlayan Başkan Muzaffer Bıyık, şu ifadelere yer verdi: “Üç aylara girdiğimiz bu günlerde manevi havayı fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları kaldırarak, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Birlik beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Sevinç, bereket ve mağfiret mevsimi olan üç ayların İslam coğrafyasında akan kanın ve gözyaşının dinmesine vesile olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam âleminin üç aylarını ve Regaib kandilini tebrik ediyor şehrimiz, ülkemiz, İslam Âlemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda tüm İslam âleminin kandilini tebrik etti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili’nin Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olduğunu belirterek bu aylarda sevgi, saygı ve yardımlaşma duygularının doruğa ulaştığını vurguladı. Yaptığı yazılı açıklamada Darıcalıların ve İslam âleminin kandilini kutlayan Başkan Muzaffer Bıyık, şu ifadelere yer verdi: “Üç aylara girdiğimiz bu günlerde manevi havayı fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları kaldırarak, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Birlik beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Sevinç, bereket ve mağfiret mevsimi olan üç ayların İslam coğrafyasında akan kanın ve gözyaşının dinmesine vesile olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam âleminin üç aylarını ve Regaib kandilini tebrik ediyor şehrimiz, ülkemiz, İslam Âlemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.